Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Zona oro-faringiana

Medicamentele eliberate fara reteta sunt acele tipuri de medicamente pentru care nu este nevoie de prescriptia medicului pentru a putea fi eliberate. Medicamentele fără prescripție medicală, cunoscute și ca OTC-uri (de la denumirea din engleză “over-the-counter”) sau, medicamente fără rețetă.

Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa

Pagină actualizată la data de Luni, 3 Octombrie 2022

56 produse în ofertă

Cantadril -drajeuri supt x 24

(0)
Stoc epuizat

29.00 LEI

Drill Clasic -pastile x 24

(0)
Stoc epuizat

31.00 LEI

Drill fara Zahar -pastile x 24

(0)
Stoc epuizat

32.00 LEI

Faringospray x 20 ml-Sia Silvanos

(0)
Stoc epuizat

23.50 LEI

Filtreaza produsele