Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Raceala si gripa

Alegeți produsul potrivit din gama noastră de remedii pentru răceală și gripă, soluții esențiale pentru gestionarea simptomelor asociate afecțiunilor respiratorii. Aceste produse conțin ingrediente active recunoscute pentru beneficiile lor în reducerea congestiei nazale, a durerii și a febrei, și pentru ameliorarea simptomelor asociate răcelii și gripei. Ingrediente precum analgezicele, decongestionantele nazale și mucoliticele ajută la gestionarea simptomelor și la îmbunătățirea stării generale de confort. Alegând un produs adecvat, veți putea beneficia de efectele pozitive ale acestor ingrediente, care vă ajută să gestionați mai eficient simptomele și să vă recuperați mai rapid.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Marți, 16 Iulie 2024

175 produse în ofertă