Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Dismenoree

Explorează gama noastră de medicamente fără rețetă pentru gestionarea dismenoreei, concepute pentru a oferi alinare și confort în timpul menstruației. Beneficiile utilizării acestor produse se bazează pe ingrediente active precum ibuprofenul, paracetamolul și acidul acetilsalicilic, cunoscute pentru proprietățile lor analgezice și antiinflamatorii, care ajută la reducerea durerii și a inflamației asociate dismenoreei. Alegeți produsul potrivit pentru a gestiona eficient simptomele și pentru a vă bucura de o experiență mai plăcută în timpul ciclului menstrual.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 18 Mai 2024

40 produse în ofertă

No-Spa 80 mg -comprimate x 24, Sanofi

(0)
Stoc epuizat

25.00 LEI

Paduden, 200 mg, 10 capsule, Terapia

(0)
Stoc epuizat

11.50 LEI