Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Laxative

Alegeți produsul potrivit din gama noastră variată de laxative, soluții eficiente pentru tratarea constipației și menținerea sănătății intestinale. Aceste produse, cum ar fi CitraFleet, Clisma Lax, Dulcolax, Dulcopic, Duphalac, Forlax, Laxit Med, Lax microclisme, Picopep, Dulkosoft, și supozitoarele cu glicerina, sunt concepute pentru a oferi alinare rapidă și eficientă în cazul constipației. Prin administrarea lor la timp, aceste laxative pot contribui la stimularea tranzitului intestinal, la îmbunătățirea evacuării intestinale și la restabilirea confortului intestinal. Alegeți să mențineți sănătatea și bunăstarea intestinului cu ajutorul acestor produse de încredere.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Marți, 16 Iulie 2024