Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Antiasmatice

Alegeți produsul potrivit din gama noastră de antiasmatice, soluții esențiale pentru gestionarea simptomelor asociate astmului bronșic și altor afecțiuni respiratorii. Aceste produse conțin ingrediente active recunoscute pentru beneficiile lor în relaxarea mușchilor bronșici și îmbunătățirea respirației. Ingrediente precum bronhodilatatoarele și corticosteroizii inhalatori ajută la deschiderea căilor respiratorii și la reducerea inflamației din plămâni, permițându-vă să respirați mai ușor și să vă gestionați simptomele astmatice. Alegând un produs adecvat, veți putea beneficia de efectele pozitive ale acestor ingrediente, care vă ajută să controlați astmul și să vă mențineți sănătatea respiratorie.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 15 Iulie 2024

0 produse în ofertă

Momentan, această categorie nu conține produse.