Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Afectiuni gastrointestinale

Descoperă soluțiile noastre complete pentru gestionarea afectiunilor gastrointestinale fără prescripție medicală. Produsele noastre, precum Dicarbocalm, Espumisan, Nedis, Triferment și Uscosin supozitoare, sunt concepute pentru a calma rapid simptomele neplăcute, precum balonarea, disconfortul abdominal și indigestia. Cu ingrediente eficiente și acțiune rapidă, aceste produse îți pot restabili confortul digestiv și te pot ajuta să te simți mai bine în mod natural și rapid. Alege să ai un sistem digestiv sănătos și funcțional.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 22 Iulie 2024

7 produse în ofertă