Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Bine ai venit la Minifarm!

Suntem o companie cu capital 100% romanesc, ce formeaza un lant de peste 90 de farmacii pozitionate in zona de sud-est a tarii si in Bucuresti, adaptate nevoilor pacientilor nostri.

Dorim sa-ti fim alaturi in permanenta prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumusete, oferirea de terapii alternative si produse homeopate, dar si eliberarea de retete gratuite si compensate. Vrem ca atunci cand ai nevoie sfaturi si recomandari profesioniste sa stii ca la Minifarm vei gasi pe cineva pregatit sa te ajute.


ISTORIC

In anul 1996, a luat nastere prima drogherie Minifarm. Patru ani mai tarziu, aceasta s-a transformat in prima farmacie Minifarm.

Ulterior, ne-am dezvoltat treptat, in special in municipiul Constanta, axandu-ne, in special, pe necesitatea existentei a unui numar cat mai mare de farmacii non-stop.

In prezent, lantul nostru cuprinde peste 90 de farmacii si suntem in curs de dezvoltare continua.

Pastram, ca și pana acum, aceeasi dorinta de a oferi oamenilor cat mai multe locuri in care sa poata beneficia de servicii de calitate, la preturi accesibile, non-stop.


ECHIPA

Echipa noastra este formata din oameni tineri, entuziasti, profesionisti si exigenti, dornici sa isi depasească in permanenta performantele.

Reunim profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare si investim constant in pregatirea profesionala a acestora.

Colegii nostri beneficieaza in permanenta de training-uri de specialitate si teambuilding-uri pentru a se putea adapta rapid la schimbarile care intervin pe piata si pentru a putea satisface eficient nevoile clientilor. Astfel, sunt mereu informati si pregatiti in ceea ce priveste noutatile din domeniu, produsele din farmacie si modalitatea de comunicare cu tine, clientul final.

6000+

Produse disponibile

46000+

Comenzi expediate

20000+

Clienti multumiti