Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Antiacide, antiflatulente

Descoperă gama noastră de soluții eficiente pentru îngrijirea digestivă, care includ antiacidele și antiflatulentele.Aceste produse sunt create pentru a oferi un ajutor rapid și eficient în gestionarea problemelor digestive comune. Antiacidele ajută la neutralizarea excesului de acid gastric, calmând arsurile stomacale și refluxul acizilor, astfel îmbunătățind confortul gastric. În același timp, antiflatulentele contribuie la reducerea balonării și eliminarea gazelor din tractul digestiv, reducând senzația de disconfort și presiune abdominală. Beneficiile utilizării acestor pastile antiacide și antiflatulente includ: Reducerea arsurilor stomacale și a disconfortului gastric, facilitând o digestie mai ușoară și mai plăcută, ameliorarea balonării și a senzației de plenitudine abdominală, promovând un confort digestiv îmbunătățit și o senzație de ușurare și menținerea unui echilibru sănătos al acidității stomacului și a funcției digestive, esențial pentru starea generală de bine și bunăstarea gastrointestinală.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Marți, 16 Iulie 2024

22 produse în ofertă

Eucarbon, 30 tablete, Trenka Chemisch

(0)
Stoc epuizat

21.00 LEI