Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Preparate pt urechi

Descoperă gama noastră de soluții pentru îngrijirea urechilor, create pentru a menține sănătatea auditivă și confortul urechilor tale. Alege produsul potrivit, bazat pe ingrediente active special formulate pentru a calma disconfortul și pentru a reduce senzațiile de iritație și durere în urechi. Ingredientele active din aceste produse sunt selectate cu grijă pentru a oferi o hidratare optimă, a calma inflamațiile și a promova o vindecare rapidă a problemelor auditive, asigurând astfel un confort auditiv sporit.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Marți, 16 Iulie 2024

2 produse în ofertă