Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Durere

Descoperă gama noastră de medicamente fără rețetă pentru gestionarea durerilor diverse, disponibile pentru a oferi alinare rapidă și confort în diferite situații. Ingrediente active precum ibuprofenul, paracetamolul și acidul acetilsalicilic sunt recunoscute pentru proprietățile lor analgezice și antiinflamatorii, ajutând la reducerea durerii și a inflamației. Alegeți produsul potrivit pentru a gestiona eficient simptomele și pentru a vă bucura de o experiență mai plăcută în timpul episoadelor de disconfort.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 17 Iunie 2024

97 produse în ofertă

Clafen gel, 50 mg/g, 45 g, Antibiotice SA

(0)
Stoc epuizat

13.00 LEI

Diclofenac 1% -gel x 45 g - Fiterman

(0)
Stoc epuizat

14.00 LEI

Diclofenac gel, 50mg/g, 45 g, Terapia

(0)
Stoc epuizat

15.00 LEI

Diflex 50mg/g -gel x 45 g - Fiterman

(0)
Stoc epuizat

18.50 LEI