Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Klacid SR 500mg - cpr.film. x 5 -Mylan (W65279001)

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Klacid SR 500mg - cpr.film. x 5 -Mylan (W65279001)

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438809467

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Antibiotice

Prospect Klacid SR 500mg - cpr.film. x 5 -Mylan (W65279001)


Indicatii:
Klacid SR, este indicat în tratamentul următoarelor infecţii cauzate de microorganisme sensibile:- infecţii respiratorii ca de exemplu bronşită, pneumonie.- infecţii ale gâtului şi sinusurilor.- infecţii ale pielii şi ale ţesutului subcutanat care se numesc celulită, foliculită sau erizipel.- infecţii ale dinţilor.Klacid SR este indicat la adulţi şi la copii cu vârsta de 12 ani şi peste.
Contraindicatii:Nu utilizaţi Klacid SR:- Dacă sunteţi alergic la claritromicină sau la antibioticele din aceeaşi clasă (macrolide) cum este eritromicina sau azitromicina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Înainte să utilizaţi Klacid SR, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Klacid SR poate produce ameţeli. Ca urmare, vă poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.Doza recomandată de Klacid SR la adulţi şi copii peste 12 ani este de 500 mg o dată pe zi.Durata recomandată a tratamentului este de 5 până la 14 zile, cu excepția tratamentului pneumoniei și sinuzitei dobândite în comunitate, care necesită tratament între 6 - 14 zile.În tratamentul infecțiilor dinţilor, doza recomandată de Klacid SR este de un comprimat de 500 mg, o dată pe zi, timp de 5 zile.În infecţii grave, medicul dumneavoastră poate să crească doza la două comprimate de 500 mg pe zi.Trebuie să luaţi ambele comprimate în acelaşi timp.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Fiecare comprimat cu eliberare prelungită Klacid SR conţine ca substanţa activă claritromicină 500 mg.- Celelalte componente sunt: nucleu - acid citric anhidru, alginat de sodiu, alginat de sodiu şi calciu, lactoză monohidrat, povidonă K30, talc, acid stearic, stearat de magneziu, film - hipromeloză 6 cps., macrogol 400, macrogol 8000, dioxid de titan (E171), galben de chinolină lac de aluminiu (E104), acid sorbic.

Prezentare:
5 comprimate cu eliberare prelungită
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.