Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Sumamed 500mg-cpr.film. x 3 - Teva

Producător: TEVA PHARMACEUTICALS

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Sumamed 500mg-cpr.film. x 3 - Teva

Producător: TEVA PHARMACEUTICALS

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438807556

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Antibiotice

Prospect Sumamed 500mg-cpr.film. x 3 - Teva


Indicatii:
Sumamed conţine azitromicină, un antibiotic utilizat în următoarele infecţii provocate de germeni sensibili la azitromicină:- infecţii ale tractului respirator superior, incluzând inflamaţia faringelui, amigdalelor, sinusurilor şi inflamaţia urechii;- infecţii ale tractului respirator inferior, incluzând infecţii ale bronhiilor şi plămânilor;- infecţii ale pielii şi ţesuturilor moi, incluzând acnee vulgară moderată, eritem cronic migrator (primul stadiu al bolii Lyme), erizipel (inflamaţie a pielii de la nivelul feţei, dar şi la nivelul picioarelor), impetigo (infecţie a pielii cu pustule care conţin puroi), piodermită secundară (infecţie a pielii cu germeni care produc supuraţie);- boli cu transmitere sexuală: infecţii genitale necomplicate determinate de Chlamydia trachomatis.
Contraindicatii:Nu utilizați Sumamed:- dacă sunteți alergic la azitromicină, la eritromicină, la alte macrolide sau ketolide antibacteriene sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Sumamed, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Sumamed nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.Adulţi, inclusiv pacienţi vârstnici, adolescenţi şi copii cu greutatea peste 45 kgÎn tratamentul infecţiilor căilor respiratorii superioare şi inferioare, infecţiilor cutanate şi ale ţesuturilor moi (cu excepţia eritemului migrator), doza totală de azitromicină este de 1500 mg, timp de trei zile (500 mg, o dată pe zi).În tratamentul acneei vulgare moderate, este recomandată o doză totală de 6 g, în următorul regim terapeutic: un comprimat de 500 mg o dată pe zi timp de 3 zile, urmat de un comprimat de 500 mg o dată pe săptămână, timp de 9 săptămâni. Din a doua săptămână, doza trebuie administrată la şapte zile de la primul comprimat, iar următoarele 8 doze trebuie administrate la intervale de 7 zile.În tratamentul eritemului migrator, doza totală de azitromicină este de 3 g şi trebuie administrată după cum urmează: 1 g (două comprimate de 500 mg, în doză unică) în prima zi, urmat de 500 mg o dată pe zi, în zilele 2-5.Pentru tratamentul infecţiilor genitale necomplicate determinate de Chlamydia trachomatis, doza este de 1000 mg, în doză unică.Azitromicină 500 mg, comprimate filmate este indicată pentru copiii cu greutate corporală de cel puţin45 kg, la care se poate administra doza pentru adulţi.Pacienţi cu afecţiuni ale rinichilor sau ficatului:Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi are probleme cu rinichii sau cu ficatul deoarece medicul dumneavoastră ar putea modifica doza normală.

Compozitie:
- Substanţa activă este azitromicina. Fiecare comprimat filmat conţine azitromicină 500 mg sub formă de azitromicină dihidrat 524,109 mg.- Celelalte componente sunt: Nucleu: hidrogen fosfat de calciu anhidru, hipromeloză 15 mPas, amidon de porumb, amidon pregelatinizat, celuloză microcristalină, laurilsulfat de sodiu, stearat de magneziu. Film: hipromeloză 3 mPas, indigotină, lac de aluminiu (E 132), dioxid de titan (E 171), polisorbat 80, talc. 

Prezentare:
3 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.