Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Lordestin 5mg -cpr.film x 30 - Gedeon Richter

Producător: GEDEON RICHTER Ltd.

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Lordestin 5mg -cpr.film x 30 - Gedeon Richter

Producător: GEDEON RICHTER Ltd.

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Lordestin 5mg -cpr.film x 30 - Gedeon Richter


Indicatii:
Lordestin conţine desloratadină, care este un antihistaminic.
Lordestin este un medicament antialergic, care nu vă produce somnolenţă. Vă ajută să controlaţi reacţia alergică şi simptomele acesteia.
Lordestin ameliorează simptomele asociate rinitei alergice (inflamaţie a mucoasei de la nivelul nasului provocată de alergie, de exemplu febra fânului sau alergia la praf) la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste. Aceste simptome includ strănutul, secreţia abundentă din nas sau senzaţia de mâncărime la nivelul nasului, senzaţia de mâncărime la nivelul cerului gurii, precum şi senzaţia de mâncărime, înroşire sau lăcrimarea ochilor.Lordestin este utilizat şi pentru ameliorarea simptomelor asociate urticariei (o afecţiune a pielii provocată de alergie). Aceste simptome includ senzaţia de mâncărime şi erupţii urticariene.Ameliorarea acestor simptome durează o zi întreagă şi vă permite să vă reluaţi activităţile zilnice normale şi somnul. 
Contraindicatii:Nu utilizaţi Lordestin:- dacă sunteţi alergic la desloratadină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Lordestin, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Nu este recomandată utilizarea Lordestin dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi.Fertilitatea:Nu există date disponibile cu privire la fertilitatea masculină/feminină. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
La doza recomandată, nu este de aşteptat ca acest medicament să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau folosi utilaje. Deşi majoritatea oamenilor nu manifestă somnolenţă, se recomandă să nu desfăşuraţi activităţi care necesită vigilenţă mentală, cum ar fi conducerea unui vehicul sau folosirea utilajelor până la stabilirea propriului răspuns la medicament. 

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste:Doza recomandată este de un comprimat o dată pe zi cu apă, cu sau fără alimente.Acest medicament se administrează pe cale orală.Înghiţiţi comprimatul întreg.Referitor la durata tratamentului, medicul dumneavoastră va determina tipul de rinită alergică pe care o aveţi şi va stabili cât timp trebuie să luaţi Lordestin. 

Compozitie:
- Substanţa activă este desloratadină 5 mg (sub formă de desloratadină hemisulfat).- Celelalte componente sunt:Nucleu: celuloză microcristalină, hidrogenofosfat de calciu dihidrat, amidon de porumb pregelatinizat, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.Film: alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), talc, lecitină din soia, galben de chinolină, lac de aluminiu (E 104), Gumă Xantan, oxid galben de fer (E 172), indigotină, lac de aluminiu (E 132). 

Prezentare:
30 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.