Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Meloxicam 15mg -sup x 6 - Magistra

Producător: MAGISTRA C & C

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Meloxicam 15mg -sup x 6 - Magistra

Producător: MAGISTRA C & C

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Meloxicam 15mg -sup x 6 - Magistra


Indicatii:
MELOXICAM MCC 15mg supozitoare face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nestereoidiene şi este utilizat pentru a reduce inflamaţia şi durerea la nivelul articulaţiilor şi muşchilor.MELOXICAM MCC 15mg supozitoare este recomandat în tratamentul simptomatic al următoarelor afecţiuni: bola artrozică (artroze, boală degenerativă articulară), poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă.Medicamentul se administrează la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 15 ani.
Contraindicatii:Nu utilizaţi MELOXICAM MCC 15mg supozitoare:- Dacă sunteţi alergic la meloxicam sau la oricare dintre excipienţii medicamentului. 

Precautii:
Înainte să utilizaţi MELOXICAM MCC 15mg supozitoare adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
Sarcina:
În timpul primelor 6 luni de sarcină, medicul dumneavoastră vă poate prescrie anume acest medicament dacă este necesar. În timpul ultimelor trei luni de sarcină, nu utilizaţi acest medicament, deoarece meloxicamul poate afecta grav copilul dumneavoastră, în special prin efecte la nivel cardiopulmonar şi renal, chiar după o singură doză.Alăptarea:Acest medicament nu este recomandat mamelor care alăptează.Fertilitatea:Dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă, MELOXICAM MCC 15mg supozitoare poate împiedica aceasta.Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau aveţi probleme în a rămâne gravidă.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:În timpul tratamentului cu acest medicament pot să apară tulburări de vedere, inclusiv vedere înceţoşată, ameţeli, somnolenţă, vertij sau alte tulburări la nivelul sistemului nervos central. Dacă apar astfel de manifestări nu conduceţi şi nu folosiţi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna MELOXICAM MCC 15mg supozitoare exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră.Trebuie să discutaţi cu medicul sau farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza uzuală:Boala artrozică: 7,5 mg meloxicam pe zi; medicul poate creşte doza la 15 mg meloxicam pe zi.Poliartrită reumatoidă: 15 mg meloxicam pe zi; medicul poate scade doza la 7,5 mg meloxicam pe zi.Spondilită anchilozantă: 15 mg meloxicam pe zi; medicul poate scade doza la 7,5mg meloxicam pe zi.Vărstnici şi pacienţi cu risc crescut de reacţii adverseDoza recomandată pentru tratamentul pe termen lung al artritei reumatoide şi al spondilitei anchilozante la vârstnici este de 7,5 mg pe zi.La pacienţii cu risc crescut de reacţii adverse tratamentul se începe cu o doză de 7,5 mg pe zi.Insuficienţă renală:La bolnavii cu insuficienţă renală severă dializaţi, doza nu trebuie să depăşească 7,5 mg pe zi.La bolnavii cu insuficienţă renală uşoară sau moderată nu este necesară reducerea dozei (de exemplu la pacienţi cu cleareance al creatininei mai mare de 25 ml/min).Insuficienţă hepatică:La bolnavii cu insuficienţă hepatică uşoară sau moderată nu este necesară reducerea dozei.Copii şi adolescenţiMELOXICAM MCC 15 mg supozitoare este contraindicat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 15 ani.

Compozitie:
Substanţa activă este meloxicam.Fiecare supozitor conţine meloxicam 15 mg.Celelalte componente sunt: hidroxistearat de macrogolglicerol, grăsimi solide de semisinteză.

Prezentare:
6 supozitoare
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.