Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Reuxen 200mg-cpr. x 10-AC Helcor

Producător: AC HELCOR PHARMA

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Reuxen 200mg-cpr. x 10-AC Helcor

Producător: AC HELCOR PHARMA

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Reuxen 200mg-cpr. x 10-AC Helcor


Indicatii:
Reuxen este indicat în tratamentul:- migrenelor;- cefalee;- durerilor dentare;- nevralgiilor;- durerilor reumatice (artrită, spondilită anchilozantă), durerilor de spate, musculare;- durerilor posttraumatice, luxații, tendinite;- în atacul de gută;- durerilor menstruale;- reducerea febrei și simptomelor din răceală și gripă.
Contraindicatii:Nu utilizaţi Reuxen 200 mg:- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la naproxen, naproxen sodic sau la oricare dintre celelalte componente ale Reuxen 200 mg, aspirină, alte AINS-uri sau alte medicamente utilizate în tratamentul durerilor (cum ar fi ibuprofenul sau diclofenacul).

Precautii:
Înainte să utilizaţi Reuxen, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Nu luaţi Reuxen dacă sunteţi în ultimele trei luni de sarcină, deoarece acesta poate afecta copilul dumneavoastră.- Discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua Reuxen dacă sunteţi gravidă până în şase luni, credeţi că sunteţi gravidă, intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau alăptaţi. Medicul dumneavoastră va decide dacă ar trebui sau nu să luaţi Reuxen.- Reuxenul poate face mult mai dificilă obţinerea unei sarcini. Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă intenţionaţi să rămâneţi însărcinată sau dacă aveţi probleme în a rămâne însărcinată.Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Reuxen vă poate face să vă simţiţi obosit, somnoros, ameţit, vă poate da probleme cu vederea şi echilibrul, depresie sau dificultăţi în a adormi. Discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă simţiţi oricare dintre simptomele enumerate mai sus şi nu conduceţi vehicule, respectiv nu folosiţi utilaje sau maşini. 

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Copii peste 5 ani, cu poliartrită reumatoidă- Doza uzuală este de 10 mg/kg greutate corporală în fiecare zi.- Doza se împarte în două şi se administrează la un interval de 12 ore, în timpul mesei sau după masă.
Adulţi:Afecţiuni musculare, articulare, ale tendoanelor şi pentru perioadele dureroase- Doza uzuală iniţială este de 2 comprimate de Reuxen (400 mg naproxen), urmată de un comprimat de 200 mg Reuxen la fiecare 6 până la 8 ore după cum este necesar.
Artrită şi spondilită anchilozantă:- Doza uzuală este cuprinsă între 2  – 5 comprimate de Reuxen 200 mg (400 - 1000 mg).- Doza poate fi luată într-o singură administrare, sau împărţită în două şi administrată de două ori pe zi.Gută- Doza uzuală iniţială este de 4 comprimate Reuxen 200 mg (800 mg naproxen), urmată de un comprimat de 200 mg la fiecare 8 ore după cum este necesar.
Vârstnici şi persoanele cu probleme hepatice şi renale:Medicul dumneavoastră va decide doza care trebuie administrată, acesta va fi de obicei mai mică decât pentru ceilalţi adulţi.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este: naproxen. Un comprimat conţine 200 mg naproxen.- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, povidonă K30, talc, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică. 

Prezentare:
10 comprimate 
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.