Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Co-Prenessa 4mg/1.25mg -cpr. x 30 - Krka (W65269004)

Producător: KRKA

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Co-Prenessa 4mg/1.25mg -cpr. x 30 - Krka (W65269004)

Producător: KRKA

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Co-Prenessa 4mg/1.25mg -cpr. x 30 - Krka (W65269004)


Indicatii:
Medicamentul este indicat în tratamentul hipertensiunii arteriale, când administrarea perindoprilului singur nu este eficace.Co-Prenessa 4 mg/1,25 mg comprimate conţine două substanţe active: perindopril şi indapamidă.Perindoprilul aparţine grupului de inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ECA).Indapamida este un diuretic, medicament ce creşte cantitatea de urină produsă de rinichi. 
Contraindicatii:Nu luaţi Co-Prenessa:- -dacă sunteţi alergic la perindopril, la orice alt inhibitor al ECA, la sulfonamide (în special, la diuretice tiazidice şi antibiotice sulfonamidice) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Co-Prenessa, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:
Trebuie să îl anunţaţi pe medicul dumneavoastră în cazul în care credeţi că sunteţi gravidă (sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă). În mod normal, medicul dumneavoastră vă va sfatui să nu mai utilizaţi Co-Prenessa înainte de a rămâne gravidă sau de îndată ce aţi aflat că sunteţi gravidă şi vă va recomanda un alt medicament în loc de Co-Prenessa.Co-Prenessa nu este recomandat la începutul sarcinii şi nu trebuie utilizat în sarcina mai mare de trei luni, deoarece vă poate afecta grav copilul dacă este utilizat după cea de a treia lună de sarcină.
Alăptarea:Informaţi-l pe medicul dumneavoastră dacă alăptaţi sau intenţionaţi să începeţi alăptarea. Co-Prenessa este contraindicat mamelor care alăptează iar medicul dumneavoastră trebuie să vă recomande un alt tratament în cazul în care doriţi să alăptaţi, mai ales dacă este vorba despre un copil nou-născut sau născut prematur. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
La unii pacienţi pot apărea reacţii individuale legate de reducerea tensiunii arteriale (de exemplu, ameţeli sau slăbiciune) care pot afecta temporar capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza recomandată este de 1 comprimat pe zi, preferabil dimineaţa, înainte de micul dejun.Comprimatul se administrează cu un pahar cu apă.Durata tratamentului este stabilită de către medic.
Utilizarea la copii şi adolescenţi:Eficacitatea şi siguranţa tratamentului cu acest medicament nu au fost evaluată la copii şi adolescenţi. De aceea, nu este recomandată administrarea Co-Prenessa comprimate la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.
Dacă observaţi că efectul medicamentul este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
-  Substanţele active sunt perindopril terţ-butilamină şi indapamidă. Fiecare comprimat conţine perindopril terţ-butilamină 4 mg, echivalent a perindopril 3,34 mg şi indapamidă 1,25 mg.- Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, hidrogenocarbonat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu. 

Prezentare:
30 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Alte recomandari din categoria Aparat Cardiovascular