IN TREND: O PIELE FĂRĂ FILTRU!
Descopera produsele recomandate pentru ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica

20% DISCOUNT!
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Tandesar 32mg - cpr x 28 - Terapia

Producător: TERAPIA RANBAXY

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Tandesar 32mg - cpr x 28 - Terapia

Producător: TERAPIA RANBAXY

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Tandesar 32mg - cpr x 28 - Terapia


Indicatii:
Acest medicament se utilizează pentru:- tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale) la pacienți adulți, adolescenți și copii cu vârsta cuprinsă între 6 și <18 ani.- tratamentul insuficienței cardiace la pacienții adulți cu funcție scăzută a mușchiului inimii, atunci când nu pot fi utilizați inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ECA) sau în plus față de inhibitorii ECA, atunci când simptomele persistă în ciuda tratamentului și nu pot fi utilizați antagoniști ai receptorilor de mineralocorticoizi (ARM) (inhibitorii ECA și ARM suntmedicamente utilizate pentru tratamentul insuficienței cardiace).
Contraindicatii:Nu luați Tandesar:- dacă sunteți alergic la candesartan sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Tandesar, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Sarcina:
Trebuie să spuneți medicului dumneavoastră dacă credeți că sunteți (sau ați putea rămâne) gravidă.Medicul dumneavoastră vă va sfătui, în mod normal, să opriți tratamentul cu Tandesar înainte de a rămâne gravidă sau de îndată ce aflați că sunteți gravidă și vă va sfătui să luați un alt medicament în locul Tandesar. Tandesar nu este recomandat la începutul sarcinii și nu trebuie luat dacă sunteți gravidă în mai mult de 3 luni, întrucât poate determina vătămări grave copilului dumneavoastră, dacă este utilizat după a treia lună de sarcină.Alăptarea:Spuneți medicului dumneavoastră dacă alăptați sau urmează să începeți să alăptați. Tandesar nu este recomandat pentru mamele care alăptează și medicul dumneavoastră poate alege un alt tratament pentru dumneavoastră dacă doriți să alăptați, în special în cazul copilului nou-născut sau al celui născut prematur.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Unele persoane se pot simți obosite sau amețite atunci când utilizează Tandesar. Dacă vi se întâmplă acest lucru, nu conduceți vehicule și nu folosiți niciun fel de unelte sau utilaje.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. Este important să continuați să luați Tandesar în fiecare zi.Puteți să luați Tandesar cu sau fără alimente.Înghițiți comprimatul cu un pahar cu apă.Încercați să luați comprimatul la aceeași oră, în fiecare zi. Aceasta vă va ajuta să vă amintiți să îl luați.
Pentru dozele care nu pot fi obținute cu Tandesar 32 mg comprimate, sunt disponibile medicamente care conțin candesartan cilexetil în alte concentrații.

Compozitie:
- Substanța activă este candesartan cilexetil. Fiecare comprimat conține candesartan cilexetil 32 mg.- Celelalte componente sunt: carmeloză calcică, hidroxipropilceluloză de joasă substituție, oxid roșu de fer (E172), lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de porumb, macrogol 6000.

Prezentare:
28 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Alte recomandari din categoria Aparat Cardiovascular