Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Spironolactona 25mg - cpr x 60 - Labormed

Producător: LABORMED PHARMA

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Spironolactona 25mg - cpr x 60 - Labormed

Producător: LABORMED PHARMA

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438796376

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diuretice

Prospect Spironolactona 25mg - cpr x 60 - Labormed


Indicatii:
Spironolactonă LPH aparţine unui grup de medicamente denumite „diuretice”. Spironolactona este indicată în tratamentul:- insuficienţei cardiace congestive – afectarea severă a funcţiei inimii de pompare a sângelui;- ascitei – prezenţa de lichid la nivelul abdomenului, determinată de exemplu de ciroza hepatică sau de diferite tipuri de cancer;- sindromului nefrotic – afecţiune renală care determină acumularea de lichid în organism;- aldosteronismului primar – prezenţa lichidelor în exces în organismul dumneavoastră determinată de secreţia exagerată a unui hormon denumit aldosteron.  
Contraindicatii:Nu luaţi Spironolactonă LPH:- dacă sunteţi alergic la spironolactonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Spironolactonă LPH, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteţi gravidă, credeţi că aţi putea fi gravidă sau doriţi să deveniți gravidă, deoarece medicul dumneavoastră va trebui să evalueze necesitatea administrării Spironolactonei LPH.Alăptarea:Nu luaţi spironolactonă dacă alăptaţi. Discutaţi despre utilizarea Spironolactonei LPH cu medicul dumneavoastră, care vă poate recomanda instituirea unei metode alternative de hrănire a copilului în timpul în care luaţi spironolactonă. 
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:În timpul tratamentului cu spironolactonă au fost semnalate somnolenţă şi ameţeli. Acestea vă pot afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje în condiţii de siguranţă.  

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.Capsulele trebuie luate cu un pahar cu apă, împreună cu alimentele.Adulţi:Dozele la adulţi variază între 25 mg şi 200 mg spironolactonă pe zi. În cazuri severe şi în funcţie de afecţiune, doza poate fi crescută treptat până la maxim 400 mg spironolactonă pe zi. Dacă nu sunteţi sigur cât trebuie să luaţi, întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.Vârstnici:Medicul dumneavoastră vă poate prescrie o doză mai mică la început şi apoi doza va fi crescută treptat pentru a se atinge beneficiul maxim. Dacă aveți afecțiuni severe ale ficatului sau ale rinichilor, medicul va adapta doza în funcție de starea dumneavoastră.Utilizarea la copii şi adolescenţi:Dozele de spironolactonă administrate la copii şi adolescenţi depind de greutatea corpului. Medicul dumneavoastră vă va spune ce doză trebuie administrată. 

Compozitie:
- Substanţa activă este spironolactona. Fiecare capsulă conţine spironolactonă 25 mg.- Celelalte componente sunt: manitol, croscarmeloză sodică, dioxid de siciliu coloidal anhidru, laurilsulfat de sodiu, povidonă K 30, stearat de magneziu, dioxid de titan (E171), galben amurg (E110), oxid roșu de fer (E172), p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, glicerol, acid acetic glacial, gelatină. 

Prezentare:
60 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.