Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Betaserc 24mg -cpr x 20 - Mylan (W64556001)

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Betaserc 24mg -cpr x 20 - Mylan (W64556001)

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438819691

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Betaserc 24mg -cpr x 20 - Mylan (W64556001)


Indicatii:
Betaserc conţine betahistină. Această substanţă este similară cu histamina.Betahistina ameliorează circulaţia sângelui la nivelul urechii interne.Betaserc este eficace în tratamentul ameţelii (vertijului) provocate de perturbări ale fluxului sanguin în urechea internă.Betaserc se utilizează pentru tratamentul :- sindromului Ménière caracterizat prin vertij (asociat cu greaţă/vărsături), surditate (pierderea auzului), tinitus (ţiuituri în urechi)- simptomelor vertijului vestibular.
Contraindicatii:Nu utilizaţi Betaserc:- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la betahistină sau la oricare dintre celelalte componente ale Betaserc.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Betaserc, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Nu există date suficiente privind utilizarea diclorhidratului de betahistină la gravide sau la femeile care alăptează.Spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteţi gravidă, credeţi că aţi putea fi gravidă, intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau alăptaţi.Nu luaţi Betaserc dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi decât dacă medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar.Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Betaserc nu are nicio influenţă sau are influenţă neglijabilă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulţi şi vârstnici:Luaţi întotdeauna Betaserc aşa cum v-a prescris medicul. Medicul dumneavoastră poate decide care este doza potrivită afecţiunii dumneavoastră.Doza zilnică recomandată este de 24-48 mg Betaserc, administrată în mai multe prize.
Utilizarea la copii şi adolescenţi:Betaserc nu este recomandat spre a fi utilizat de copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani, deoarece siguranţa şi eficacitatea pentru acest grup de pacienţi nu au fost stabilite.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
Betaserc 8 mg:- Substanţa activă este diclorhidratul de betahistină. Fiecare comprimat conţine diclorhidrat de betahistină 8 mg- Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină, manitol (E421), acid citric monohidrat, dioxid de siliciu coloidal anhidru şi talc.Betaserc 24 mg:- Substanţa activă este diclorhidratul de betahistină. Fiecare comprimat conţine diclorhidrat de betahistină 24 mg- Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină, manitol (E421), acid citric monohidrat, dioxid de siliciu coloidal anhidru şi talc.

Prezentare:
20 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.