În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Bixebra 7.5mg - cpr.film x 56 -Krka D.D (RX)

Producător: KRKA

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Bixebra 7.5mg - cpr.film x 56 -Krka D.D (RX)

Producător: KRKA

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438804092

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Bixebra 7.5mg - cpr.film x 56 -Krka D.D (RX)


Indicatii:
Bixebra (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul:- Anginei pectorale stabile simptomatice (boala care determina durere in piept), la pacienti adulti a caror frecventa cardiaca este mai mare sau egala cu 70 batai pe minut. Este utilizat la pacientii adulti care nu tolereaza sau care nu pot utiliza pentru afectiuni cardiace medicamentele numite beta-blocante. Este utilizat, de asemenea, in asociere cu beta-blocantele la pacientii adulti, a caror afectiune nu este controlata in intregime cu un beta-blocant.- Insuficientei cardiace cronice la pacientii adulti a caror frecventa cardiaca este (mai mare sau egala cu 75 batai pe minut). Este utilizata in asociere cu terapia standard, inclusiv tratamentul cu beta-blocante, sau atunci cind beta-blocantele sunt contraindicate sau nu sunt tolerate.
Contraindicatii:Nu luati Bixebra:- daca sunteti alergic la ivabradina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte sa luati Bixebra, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Nu luati Bixebra daca sunteti gravida sau intentionati sa ramâneti gravida.Daca sunteti gravida si ati luat Bixebra, trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra.Nu luati Bixebra daca puteti ramâne gravida si nu utilizati mijloace sigure de contraceptie.Nu luati Bixebra daca alaptati (vezi pct. “Nu luati Bixebra”). Discutati cu medicul dumneavoastra daca alaptati sau intentionati sa alaptati, deoarece alaptarea trebuie intrerupta daca luati Bixebra.Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Bixebra poate determina fenomene vizuale luminoase temporare (o stralucire temporara in câmpul vizual. Daca acest lucru vi se intâmpla, fiti precauti in timpul conducerii vehiculelor sau folosirii utilajelor in situatiile in care pot sa apara schimbari bruste de intensitate a luminii, in special in cazul conducerii de vehicule pe timp de noapte.

Mod de administrare:
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.Bixebra se administreaza in timpul meselor.
Daca urmati tratament pentru angina pectorala stabila:Doza recomandata de incepere a tratamentului nu trebuie sa depaseasca un comprimat de Bixebra 5 mg de doua ori pe zi. Daca aveti in continuare simptome de angina si ati tolerat bine doza de 5 mg de doua ori pe zi, doza poate fi crescuta. Doza de intretinere nu trebuie sa depaseasca 7,5 mg de doua ori pe zi. Medicul dumneavoastra va decide doza corecta pentru dumneavoastra. Doza uzuala este de un comprimat dimineata si un comprimat seara. In unele cazuri (daca sunteti vârstnic), medicul dumneavoastra va poate prescrie jumatate de doza, adica o jumatate de comprimat Bixebra 5 mg (corespunzator la 2,5 mg ivabradina) dimineata si o jumatate de comprimat de 5 mg seara.
Daca urmati tratament pentru insuficienta cardiaca cronica:Doza recomandata de incepere a tratamentului este de un comprimat Bixebra 5 mg, de doua ori pe zi, cu posibilitatea cresterii ei, daca este necesar, la un comprimat Bixebra 7,5 mg, de doua ori pe zi.Medicul va decide doza corecta pentru dumneavoastra. Doza uzuala este de un comprimat dimineata si un comprimat seara. In unele cazuri (de exemplu, la vârstnici), medicul va poate prescrie o jumatate de doza, adica o jumatate de comprimat Bixebra 5 mg (corespunzator la 2,5 mg ivabradina) dimineata si o jumatate de comprimat de 5 mg seara.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanta activa este ivabradina.Bixebra 5 mg comprimate filmate: fiecare comprimat filmat contine ivabradina 5 mg (echivalent cu clorhidrat de ivabradina 5,390 mg).
Bixebra 7,5 mg comprimate filmate: fiecare comprimat filmat contine ivabradina 7,5 mg (echivalent cu clorhidrat de ivabradina 8,085 mg).- Celelalte componente sunt: maltodextrina, lactoza monohidrat, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu si hipromeloza 3cP in nucleu, si hipromeloza 6cP, dioxid de titan (E 171), talc, propilenglicol, oxid galben de fer (E172) si oxid rosu de fer (E172).in film.

Prezentare:
56 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.