IN TREND: O PIELE FĂRĂ FILTRU!
Descopera produsele recomandate pentru ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica

20% DISCOUNT!
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Clorzoxazona 250mg -cpr x 20 - Gedeon Romania (W66127002)

Producător: GEDEON RICHTER Ltd.

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Clorzoxazona 250mg -cpr x 20 - Gedeon Romania (W66127002)

Producător: GEDEON RICHTER Ltd.

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438810654

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Clorzoxazona 250mg -cpr x 20 - Gedeon Romania (W66127002)


Indicatii:
Clorzoxazonă-Richter conține ca substanță activă clorzoxazonă și face parte din grupa medicamentelor numite miorelaxante cu acțiune centrală. Acest medicament acționează prin blocarea transmiterii impulsurilor nervoase la nivelul sistemului nervos, și astfel scade spasticitatea, adică încordarea, contractura, rigiditatea mușchilor și durerea asociată.Clorzoxazonă-Richter este indicat în tratamentul spasmelor musculare care pot apare în diferite boli reumatice (lombalgii, torticolis acut, contractură reflexă în artroză, artrite, periartrite) sau după traumatisme (luxaţii, fracturi, rupturi musculare). 
Contraindicatii:Nu utilizați Clorzoxazonă-Richter:- dacă sunteți alergic la clorzoxazonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Clorzoxazonă-Richter, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Deoarece nu există date adecvate referitoare la utilizarea acestui medicament de către femeile gravide nu este recomandat să utilizați acest medicament în timpul sarcinii.Deoarece nu se cunoaște dacă acest medicament trece în laptele matern nu se recomandă utilizarea lui în timpul alăptării. Medicul dumneavoastră vă va sfătui fie să întrerupeţi alăptarea, fie să întrerupeţi tratamentul cu Clorzoxazonă-Richter, în funcţie de necesitatea dumneavoastră de a fi tratată cu acest medicament. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Prin reacțiile adverse pe care le determină (somnolență, încetinirea reflexelor) acest medicament poate să afecteze capacitatea de a conduce vehicule și de a folosi utilaje. Dacă vă simțiți afectat nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Doze:
Adulţi:Doza recomandată este de 250 mg clorzoxazonă (1 comprimat Clorzoxazonă-Richter)de 3-4 ori pe zi.În cazul contracturilor musculare acute, foarte dureroase, se pot folosi doze de 500-750 mg clorzoxazonă (2-3 comprimate Clorzoxazonă-Richter) de 3-4 ori pe zi. După ameliorarea simptomelor dozele în general pot fi reduse.Copii:Doza recomandată este de 20 mg clorzoxazonă/kg, fracţionată în 3-4 prize, fără a depăşi doza pentru adulţi.Comprimatul poate fi divizat în doze egale. 

Compozitie:
- Substanța activă este clorzoxazona. Fiecare comprimat conține clorzoxazonă 250 mg.- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat(vezi punctul 2 „Cetrebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Clorzoxazonă-Richter”, paragraful „Clorzoxazonă-Richter conține lactoză monohidrat”), amidon de porumb, povidonă, laurilsulfat de sodiu, talc, crospovidonă, amidon de cartofi, stearat de magneziu. 

Prezentare:
20 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.