IN TREND: O PIELE FĂRĂ FILTRU!
Descopera produsele recomandate pentru ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica

20% DISCOUNT!
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Fevarin 50mg -cpr.film x 30 - Mylan (W64561001)

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Fevarin 50mg -cpr.film x 30 - Mylan (W64561001)

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438809294

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Fevarin 50mg -cpr.film x 30 - Mylan (W64561001)


Indicatii:
Fevarin aparţine unui grup de medicamente denumite inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS).Fevarin conţine o substanţă denumită fluvoxamină. Acesta este un antidepresiv şi este utilizat pentru tratamentul depresiei (episod depresiv major).Fevarin poate fi folosit de asemenea, pentru tratamentul persoanelor care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă (TOC).
Contraindicatii:Nu utilizaţi Fevarin:- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la fluvoxamină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Înainte să utilizaţi Fevarin, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Sarcina:
Experienţa în ceea ce priveşte utilizarea fluvoxaminei în timpul sarcinii este limitată. Nu utilizaţi fluvoxamină dacă sunteţi gravidă decât dacă medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar. Dacă utilizaţi în prezent fluvoxamină şi intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau să intenţionaţi să fiţi gravidă, vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră pentru a decide dacă un alt medicament este necesar sau oportun.Asiguraţi-vă că asistenta şi/sau medicul dumneavoastră ştiu că sunteţi în tratament cu fluvoxamină. Când sunt administrate în timpul sarcinii, în special în ultimele 3 luni de sarcină, medicamentele precum fluvoxamina poate creşte riscul unei afecţiuni grave la copii, denumită hipertensiune pulmonară persistentă a nou-născutului (HTPP), ceea ce face copilul să respire mai repede şi să aibă aspect cianotic. Aceste simptome apar de obicei în primele 24 de ore după naşterea copilului. Dacă se întâmplă acest lucru copilului dumneavoastră, trebuie să contactaţi imediat asistenta şi/sau medicul.Nu trebuie să întrerupeţi brusc tratamentul cu fluvoxamină. Dacă utilizaţi fluvoxamină în ultimele 3 luni de sarcină, este posibil ca la naştere, copilul dumneavoastră să aibă şi alte simptome în afara problemelor de respiraţie sau a aspectului cianotic, precum incapacitatea de a dormi sau de a se hrăni adecvat, instabilitate termică, stare de rău, plâns accentuat, musculatură rigidă sau flască, letargie, somnolenţă, tremor, spasme sau convulsii. În cazul în care copilul dumneavoastră are oricare dintre aceste simptome la naştere contactaţi imediat medicul dumneavoastră.Alăptarea:Fluvoxamina se elimină în laptele matern. Există riscul unui efect asupra copilului. Prin urmare, trebuie să discutaţi acest aspect cu medicul dumneavoastră, şi el/ea va decide dacă trebuie să întrerupeţi alăptarea sau să opriţi tratamentul cu fluvoxamină.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Puteţi conduce vehicule şi folosi utilaje în timp ce luaţi acest tratament, atât timp cât acest medicament nu vă produce somnolenţă.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul.Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doze:
Doza iniţială uzuală pentru adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):Tratamentul depresiei:- Începeţi cu 50 mg sau 100 mg pe zi, administrate în doză unică, seara.Tratamentul tulburării obsesiv-compulsive:- Începeţi cu 50 mg pe zi, administrate de preferinţă seara.Dacă după două săptămâni nu vă simţiţi mai bine, discutaţi cu medicul dumneavoastră, care vă va sfătui.Acesta poate decide să crească doza treptat.Doză zilnică maximă recomandată este de 300 mg.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanţa activă este maleatul de fluvoxamină. Fiecare comprimat filmat conţine maleat de fluvoxamină 50 mg.

Prezentare:
30 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.