Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Heparin Belmed 5000UI/ml 5ml -sol.inj. x 5fiole

Producător: CN UNIFARM S.A

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Heparin Belmed 5000UI/ml 5ml -sol.inj. x 5fiole

Producător: CN UNIFARM S.A

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438811077

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Heparin Belmed 5000UI/ml 5ml -sol.inj. x 5fiole


Indicatii:
Acest medicament aparţine unui grup de medicamente denumit anticoagulante, care modifică felul în care coagulează sângele dumneavoastră.Este utilizat pentru a trata:-Flebită sau embolism pulmonar (embolismul reprezintă obstruarea bruscă a unui vas de sânge de către un cheag de sânge).-Atac de cord sau ameninţare de atac de cord-Anumite cazuri de embolism arterial-Anumite tulburări de coagulare a sângeluiDe asemenea, este utilizat pentru a preveni embolismul arterial şi apariţia cheagurilor de sânge în circuite în cursul intervenţiilor de chirurgie cardiacă sau dializei (la pacienţii cu insuficienţă renală). 
Contraindicatii:Nu utilizaţi Heparină Sodică Panpharma dacă aveţi:- alergie cunoscută la heparină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Inainte să utilizaţi Heparină Sodică Panpharma, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Dacă este necesar, medicul dumneavoastră ar putea decide să vă administreze tratament cu heparină în timpul sarcinii. În acest caz, nu trebuie utilizată anestezia epidurală, în special în cursul naşterii.Alăptarea este permisă în timpul utilizării acestui medicament.Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. 
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Heparină SodicăPanpharma nu are nici o influenţă sau are o influenţă neglijabilă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doze:
Această heparină are o concentraţie de 5000 UI/ml. Vă rugăm să reţineţi că nu toate heparinele au aceeaşi concentraţie.Acest medicament este utilizat în principal conform următoarelor metode:-Administrare continuă cu ajutorul unui aparat de injectare acţionat electric-La începerea tratamentului, poate fi administrată o doză de 50 UI/kg direct, sub forma unei injecţii scurte (bolus) pe cale intravenoasă-Doza de heparină utilizată pentru administrarea iniţială cu ajutorul aparatului de injectare acţionat electric este de 20 UI/kg/oră Această doză va fi apoi ajustată conform rezultatelor testelor de sângeefectuate ca parte a monitorizării.-Tratamentul cu heparină trebuie verificat cel puţin o dată pe zi cu ajutorul testelor de sânge: aPTT (timpul parţial de tromboplastină activată, care măsoară coagularea sângelui) sau măsurarea nivelurilor sanguine ale heparinei.-Dacă este necesară înlocuirea heparinei cu un anticoagulant oral, administrarea heparinei nu trebuie oprită decât după câteva zile în care se administrează ambele tratamente în acelaşi timp. Această perioadă este necesară pentru ca cel de-al doilea medicament să îşi facă efectul, iar rezultatele testelor de coagulare a sângelui să se păstreze la nivelul precizat de medicul dumneavoastră.Unele situaţii necesită o doză diferită şi o metodă diferită de utilizare: trebuie respectată prescripţia medicului. 

Compozitie:
- Substanţa activă este heparină sodică (5000 UI/ml). Un flacon de 5 ml conţine 25000 UI de heparină sodică.- Celelalte componente sunt: alcool benzilic, clorură de sodiu, hidroxid de sodiu sau acid clorhidric (pentru ajustarea pH-ului), apă pentru preparate injectabile. 

Prezentare:
5 flacoane
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.