Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Levetiracetam 1000mg -cpr.film x 30 - Aurobindo (W66007002)

Producător: AUROBINDO PHARMA

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Levetiracetam 1000mg -cpr.film x 30 - Aurobindo (W66007002)

Producător: AUROBINDO PHARMA

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438821191

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Levetiracetam 1000mg -cpr.film x 30 - Aurobindo (W66007002)


Indicatii:
Levetiracetam Aurobindo comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).Levetiracetam Aurobindo este utilizat:- ca tratament unic al anumitor forme de epilepsie, nou diagnosticate, la pacienţii adulţi şi adolescenţi începând cu vârsta de 16 ani. Epilepsia este o afecţiune în carepacienţii au crize repetate (convulsii). Levetiracetam este utilizat pentru formele de epilepsie în care crizele iniţiale afectează doar o singură parte a creierului, dar se pot extinde după aceea pe zone mai mari, în ambele părţi ale creierului (crize convulsive parţiale cu sau fără generalizare secundară). Levetiracetam Aurobindo v-a fost prescris de către medicul dumneavoastră pentru a reduce numărul crizelor.- ca tratament adăugat, asociat altui medicament antiepileptic pentru:- tratamentul crizelor convulsive parţiale la adulţi, adolescenţi,copii şi sugari începând cu vârsta de 1 lună- tratamentul crizelor mioclonice (spasme musculare de scurtă durată, asemănătoare şocurilor, la nivelul unui muşchi sau unei grupe de muşchi)la pacienţii adulţi şi adolescenţi începând cu vârsta de 12 ani cu epilepsie mioclonică juvenilă- crizelor tonico-clonice primar generalizate (crize grave, care includ pierderea conştienţei), la adulţi şi adolescenţiîncepând cu vârsta de 12 ani, diagnosticaţi cu epilepsie generalizată idiopatică (un tip de epilepsie care se consideră că are o cauză genetică). 
Contraindicatii:Nu luaţi Levetiracetam Aurobindo:- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la levetiracetam sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Levetiracetam Aurobindo, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Levetiracetam Aurobindo nu trebuie administrat în timpul sarcinii decât dacă este absolut necesar.Riscul unor defecte (malformaţii) la naştere pentru făt nu poate fi complet exclus. Studiile la animale au arătat existenţa unor efecte nedorite asupra funcţiei de reproducere, la doze mai mari decât cele necesare pentru a vă controla crizele.Nu se recomandă alăptarea în timpul tratamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Levetiracetam Aurobindo vă poate afecta capacitatea de a conduce a vehicule şi de a folosi orice unelte sau utilaje, deoarece Levetiracetam Aurobindo vă poate provoca stare de somnolenţă. Aceasta se întâmplă îndeosebi la începutul tratamentului sau după creşterea dozei.Nu trebuie să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje până când nu se stabilileşte că abilitatea dumneavoastră pentru aceste activităţi nu este afectată.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna Levetiracetam Aurobindo exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cumedicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur.
Luaţi întotdeauna numărul de comprimate care v-a fost recomandat de către medicul dumneavoastră.Levetiracetam Aurobindo trebuie administrat de două ori pe zi, o dată dimineaţa şi o dată seara, la aproximativ acelaşi moment al zilei.
Monoterapie:Doze recomandate la adulţi şi adolescenţi (începând cu vârsta de 16 ani):Doza uzuală este cuprinsă între 1000 mg şi 3000 mg zilnic.Când veţi începe să luaţi Levetiracetam Aurobindo, medicul dumneavoastră vă va prescrie o doză mai mică în primele 2 săptămâni, apoi vă va prescrie cea mai mică doză recomandată.Exemplu: dacă doza dumneavoastră zilnică este 1000 mg, trebuie să luaţi 2 comprimate a 250 mg dimineaţa şi două comprimate a 250 mg seara.
Terapie adăugată:Dozele recomandate la adulţi şi adolescenţi (12 - 17 ani) cu greutate de 50 kg sau mai mult:Doza uzuală este cuprinsă între 1000 mg şi 3000 mg zilnic.Exemplu: dacă doza dumneavoastră zilnică este de 1000 mg, trebuie să luaţi 2 comprimate a 250 mg dimineaţa şi 2 comprimate a 250 mg seara.
Dozele recomandate la sugari şi copii mici (cu vârsta între 1 lună şi 23 luni), copii (cu vârsta între 2 şi 11 ani) şi adolescenţi (cu vârsta 12 - 17 ani) cu greutatea sub 50 kg:Medicul dumnneavoastră vă va prescrie cea mai potrivită formă farmaceutică în funcţie de vârstă, de greutate şi doză.Levetiracetam sub formă de soluţie orală 100 mg/ml este o formă farmaceutică mai potrivită pentru sugari şi copii cu vârsta sub 6 ani precum şi la copii şi adolescenţi (cu vârstade la 6 la 17 ani) cu greutatea sub 50 kg şi atunci când comprimatele nu permit administrarea dozei exacte.
Mod de administrareComprimatele filmate Levetiracetam Aurobindo se înghit cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu un pahar cu apă). Puteţi lua Levetiracetam Aurobindo cu sau fără alimente.

Durata tratamentului:
- Levetiracetam Aurobindo implică un tratament de lungă durată. Utilizaţi Levetiracetam Aurobindo atâta timp cât v-a recomandat medicul dumneavoastră.- Nu întrerupeţi tratamentul fără a discuta în prealabil cu medicul dumneavoastră, pentru că întreruperea tratamentului poate fi urmată de creşterea numărului de crize.. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este levetiracetam.- Fiecare comprimat filmat conţine levetiracetam 250 mg.- Fiecare comprimat filmat conţine levetiracetam 500 mg.- Fiecare comprimat filmat conţine levetiracetam 1000 mg.- Celelalte componente sunt: Nucleu - amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, povidonă K-30, talc, stearat de magneziu.Film:250 mg: hipromeloză 3cp, hipromeloză 6cp, dioxid de titan (E 171), macrogol 4000, indigo carmin lac de aluminiu (E 132).500 mg: hipromeloză 3cp hipromeloză 6cp, dioxid de titan (E 171), macrogol 4000, oxid galben de fer (E 172).1000 mg: hipromeloză 5 cp, dioxid de titan (E 171), macrogol 400. 

Prezentare:
30 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.