Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Levetiracetam 500mg -cpr.film x 30 - Terapia

Producător: TERAPIA RANBAXY

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Levetiracetam 500mg -cpr.film x 30 - Terapia

Producător: TERAPIA RANBAXY

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P43399

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Levetiracetam 500mg -cpr.film x 30 - Terapia


Indicatii:
Levetiracetam este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).
Levetiracetam Terapia este utilizat:- ca tratament unic la adulţi şi adolescenţi începând cu vârsta de 16 ani într-o anumită formă de epilepsie. Epilepsia este o afecţiune în care pacienţii au crize (convulsii) repetate. Levetiracetam este utilizat pentru forma de epilepsie în care convulsiile afectează iniţial o singură parte a creierului, dar se pot extinde apoi către zone mai mari, în ambele jumătăţi ale creierului (crize convulsive parţiale, cu sau fără generalizare secundară). Levetiracetam v-a fost prescris de medicul dumneavoastră pentru a reduce numărul crizelor.- ca tratament adăugat, asociat altui medicament antiepileptic pentru:- crizele convulsive parţiale, cu sau fără generalizare, la adulţi, adolescenţi, copii şi sugari începând cu vârsta de 1 lună- crizele mioclonice (contracţii scurte, ca un şoc, ale unui muşchi sau ale unui grup de muşchi) la adulţi şi adolescenţi începând cu vârsta de 12 ani cu epilepsie mioclonică juvenilă- crizele tonico-clonice primar generalizate (crize majore, incluzând pierdere a cunoştinţei) la adulţi şi adolescenţi începând cu vârsta de 12 ani cu epilepsie generalizată idiopatică (tipul de epilepsie despre care se crede că are o cauză genetică). 
Contraindicatii:Nu luaţi Levetiracetam Terapia:- dacă sunteţi alergic la levetiracetam, la derivaţi de pirolidonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Levetiracetam Terapia, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina şi alăptarea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Levetiracetamul se poate utiliza în timpul sarcinii doar dacă, după o evaluare atentă, medicul dumneavoastră consideră necesar acest lucru.Nu trebuie să opriți tratamentul fără a discuta acest aspect cu medicul dumneavoastră.Riscul unor defecte (malformaţii) la naştere pentru făt nu poate fi complet exclus.Nu se recomandă alăptarea în timpul tratamentului. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Levetiracetam Terapia vă poate afecta capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi orice unelte sau utilaje, deoarece Levetiracetam Terapia vă poate provoca stare de somnolenţă. Aceasta se întâmplă îndeosebi la începutul tratamentului sau după creşterea dozei.Nu trebuie să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje până când nu se stabileşte că abilitatea dumneavoastră pentru aceste activităţi nu este afectată. 

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau farmacistul daca nu sunteţi sigur.
Luaţi numărul de comprimate recomandat de medicul dumneavoastră.Levetiracetam Terapia trebuie luat de două ori pe zi, o dată dimineaţa şi o dată seara, aproximativ la aceeaşi oră în fiecare zi.
Monoterapie:Doze recomandate la adulţi şi adolescenţi (cu vârsta peste 16 ani):Doza uzuală: între 1000 mg şi 3000 mg în fiecare zi.
Când veţi începe să luaţi Levetiracetam Terapia, medicul dumneavoastră vă va prescrie o doză mai mică în primele 2 săptămâni, apoi vă va prescrie cea mai mică doză recomandată.Exemplu: dacă doza dumneavoastră zilnică este de 1000 mg, doza dumneavoastră redusă de inițiere a tratamentului este de 2 comprimate de 250 mg dimineaţa şi două comprimate de 250 mg seara.
Terapie adăugată:Doze recomandate la adulţi şi adolescenţi (cu vârsta între 12 şi 17 ani) cu greutate de 50 kg sau peste:Doza uzuală: între 1000 mg şi 3000 mg în fiecare zi.Exemplu: dacă doza dumneavoastră zilnică este de 1000 mg, puteți să luaţi 2 comprimate de 250 mg dimineaţa şi 2 comprimate de 250 mg seara.
Doze recomandate la sugari şi copii mici (cu vârsta între 1 şi 23 luni), copii (cu vârsta între 2 şi 11 ani) şi adolescenţi (cu vârsta între 12 şi 17 ani) cu greutate mai mică de 50 kg:Medicul dumneavoastră vă va prescrie forma farmaceutică cea mai adecvată, în funcţie de vârstă, greutatea corporală şi doză.
Levetiracetam soluţie orală 100 mg/ml este o formă farmaceutică mai potrivită pentru sugari şi copii cu vârsta sub 6 ani şi pentru copii şi adolescenţi (de la 6 la 17 ani) cu greutate mai mică de 50 kg şi atunci când comprimatele nu permit administrarea dozei exacte. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este levetiracetam.250 mgFiecare comprimat conţine levetiracetam 250 mg.- Celelalte componente sunt: amidon de porumb, povidonă (K-30), celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, crospovidonă (tip B), talc, stearat de magneziu, Opadry Blue [hipromeloză 6cP, dioxid de titan (E 171), macrogol 400, talc, macrogol 4000, indigotină (E 132)
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.