Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Levetiracetam 500mg -cpr.film x 30 - Terapia (RX)

Producător: TERAPIA RANBAXY

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Levetiracetam 500mg -cpr.film x 30 - Terapia (RX)

Producător: TERAPIA RANBAXY

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P43399

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Levetiracetam 500mg -cpr.film x 30 - Terapia (RX)


Indicatii:
Levetiracetam este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).
Levetiracetam Terapia este utilizat:- ca tratament unic la adulti si adolescenti incepând cu vârsta de 16 ani intr-o anumita forma de epilepsie. Epilepsia este o afectiune in care pacientii au crize (convulsii) repetate. Levetiracetam este utilizat pentru forma de epilepsie in care convulsiile afecteaza initial o singura parte a creierului, dar se pot extinde apoi catre zone mai mari, in ambele jumatati ale creierului (crize convulsive partiale, cu sau fara generalizare secundara). Levetiracetam v-a fost prescris de medicul dumneavoastra pentru a reduce numarul crizelor.- ca tratament adaugat, asociat altui medicament antiepileptic pentru:- crizele convulsive partiale, cu sau fara generalizare, la adulti, adolescenti, copii si sugari incepând cu vârsta de 1 luna- crizele mioclonice (contractii scurte, ca un soc, ale unui muschi sau ale unui grup de muschi) la adulti si adolescenti incepând cu vârsta de 12 ani cu epilepsie mioclonica juvenila- crizele tonico-clonice primar generalizate (crize majore, incluzând pierdere a cunostintei) la adulti si adolescenti incepând cu vârsta de 12 ani cu epilepsie generalizata idiopatica (tipul de epilepsie despre care se crede ca are o cauza genetica). 
Contraindicatii:Nu luati Levetiracetam Terapia:- daca sunteti alergic la levetiracetam, la derivati de pirolidona sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte sa luati Levetiracetam Terapia, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina si alaptarea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.Levetiracetamul se poate utiliza in timpul sarcinii doar daca, dupa o evaluare atenta, medicul dumneavoastra considera necesar acest lucru.Nu trebuie sa opriti tratamentul fara a discuta acest aspect cu medicul dumneavoastra.Riscul unor defecte (malformatii) la nastere pentru fat nu poate fi complet exclus.Nu se recomanda alaptarea in timpul tratamentului. 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Levetiracetam Terapia va poate afecta capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi orice unelte sau utilaje, deoarece Levetiracetam Terapia va poate provoca stare de somnolenta. Aceasta se intâmpla indeosebi la inceputul tratamentului sau dupa cresterea dozei.Nu trebuie sa conduceti vehicule sau sa folositi utilaje pâna când nu se stabileste ca abilitatea dumneavoastra pentru aceste activitati nu este afectata. 

Mod de administrare:
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.Discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul daca nu sunteti sigur.
Luati numarul de comprimate recomandat de medicul dumneavoastra.Levetiracetam Terapia trebuie luat de doua ori pe zi, o data dimineata si o data seara, aproximativ la aceeasi ora in fiecare zi.
Monoterapie:Doze recomandate la adulti si adolescenti (cu vârsta peste 16 ani):Doza uzuala: intre 1000 mg si 3000 mg in fiecare zi.
Când veti incepe sa luati Levetiracetam Terapia, medicul dumneavoastra va va prescrie o doza mai mica in primele 2 saptamâni, apoi va va prescrie cea mai mica doza recomandata.Exemplu: daca doza dumneavoastra zilnica este de 1000 mg, doza dumneavoastra redusa de initiere a tratamentului este de 2 comprimate de 250 mg dimineata si doua comprimate de 250 mg seara.
Terapie adaugata:Doze recomandate la adulti si adolescenti (cu vârsta intre 12 si 17 ani) cu greutate de 50 kg sau peste:Doza uzuala: intre 1000 mg si 3000 mg in fiecare zi.Exemplu: daca doza dumneavoastra zilnica este de 1000 mg, puteti sa luati 2 comprimate de 250 mg dimineata si 2 comprimate de 250 mg seara.
Doze recomandate la sugari si copii mici (cu vârsta intre 1 si 23 luni), copii (cu vârsta intre 2 si 11 ani) si adolescenti (cu vârsta intre 12 si 17 ani) cu greutate mai mica de 50 kg:Medicul dumneavoastra va va prescrie forma farmaceutica cea mai adecvata, in functie de vârsta, greutatea corporala si doza.
Levetiracetam solutie orala 100 mg/ml este o forma farmaceutica mai potrivita pentru sugari si copii cu vârsta sub 6 ani si pentru copii si adolescenti (de la 6 la 17 ani) cu greutate mai mica de 50 kg si atunci când comprimatele nu permit administrarea dozei exacte. 
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanta activa este levetiracetam.250 mgFiecare comprimat contine levetiracetam 250 mg.- Celelalte componente sunt: amidon de porumb, povidona (K-30), celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, crospovidona (tip B), talc, stearat de magneziu, Opadry Blue [hipromeloza 6cP, dioxid de titan (E 171), macrogol 400, talc, macrogol 4000, indigotina (E 132)
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.