Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Meclodin-cpr.vag. x 10-Arena

Producător: ARENA GROUP S.A.

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Meclodin-cpr.vag. x 10-Arena

Producător: ARENA GROUP S.A.

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: W46453

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Meclodin-cpr.vag. x 10-Arena


Indicatii:
Meclodin este indicat în tratamentul local al infecţiilor vaginale cu floră mixtă determinate deTrichomonas vaginalis, fungi (îndeosebi Candida), germeni sensibili anaerobi gram negativ şi gram pozitiv.Pentru vindecarea completă a infecţiilor diagnosticate ca fiind determinate de Trichomonas vaginalis, trebuie efectuat concomitent tratament oral cu un medicament antitricomoniazic

Contraindicaţii:
Nu luaţi Meclodin:- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la metronidazol, clotrimazol, alţi derivaţi de imidazol sau la oricare dintre celelalte componente ale Meclodin.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Meclodin, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.Administrați cu prudență Meclodin Arena în timpul sarcinii, în special în timpul primului trimestru de sarcină.Nu se recomandă utilizarea acestui medicament în timpul alăptării.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Meclodin nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna Meclodin exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.Medicamentul este rezervat pacientelor adulte (femei între 16-60 ani).Doza uzuală este de un comprimat vaginal Meclodin pe zi, introdus profund intravaginal. Introducerea comprimatului vaginal se face în poziţie de decubit dorsal, având picioarele depărtate şi uşor îndoite.Pentru a facilita introducerea comprimatului vaginal Meclodin acesta poate fi umectat puţin cu apă.Durata tratamentului este de 10 zile pentru tricomoniaza vaginală, în asociere cu tratament oral. Se va trata concomitent cu metronidazol oral şi partenerul, chiar dacă acesta este asimptomatic sau prezintă cultură negativă pentru Trichomonas vaginalis. Pentru vaginitele nespecifice durata tratamentului este de 7 zile, în asociere sau nu cu tratament oral.Tratamentul cu Meclodin nu va fi prescris pentru mai mult de 10 zile şi nu va fi repetat mai mult de 2- 3 ori pe an.

Compozitie:
- Substanţele active sunt metronidazolul si clotrimazolului. Un comprimat vaginal conţine 500 mg metrnidazol şi 200 mg clotrimazol.- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, polisorbat 80, acid tartric, hidrogenocarbonatde sodiu, stearat de magneziu.

Prezentare:
10 comprimate vaginale
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.