Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Paxetin 20mg -cpr. x 30 - (W64362002)

Producător: TEVA PHARMACEUTICALS

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Paxetin 20mg -cpr. x 30 - (W64362002)

Producător: TEVA PHARMACEUTICALS

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438821270

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Paxetin 20mg -cpr. x 30 - (W64362002)


Indicatii:
PAXETIN face parte dintr-un grup de medicamente numit inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS). În mod normal, organismul conţine o substanţă numită serotonină. Este cunoscut faptul că scăderea cantităţii de serotonină la nivelul creierului poate determina depresie (şi alte boli înrudite).PAXETIN acţionează prin refacerea cantităţii normale de serotonină în creier.PAXETIN este utilizat pentru tratamentul:- episoadelor moderate până la severe ale depresiei- comportamentelor obsesive şi compulsive- atacurilor de panică, cu sau fără agorafobie (teama de spaţii deschise).- pacienţilor care evită sau sunt înspăimântaţi de contactele sociale (fobie socială) şi pacienţii care suferă de anxietate generală (teamă fără motiv).- tulburărilor de stres post traumatic (situaţie în care pacienţii retrăiesc experienţa periculoasă şi terifiantă a evenimentului traumatic)Medicul dumneavoastră vă va spune exact pentru ce vă prescrie acest medicament.
Contraindicatii:Nu luaţi PAXETIN:- dacă sunteţi alergic la clorhidratul de paroxetină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi PAXETIN, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau inteționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacisului înainte de a lua acest medicament.S-a dovedit un risc crescut de malformaţii congenitale (în special cardiovasculare), în asociere cu utilizarea paroxetinei în primul trimestru de sarcină.Nu trebuie să utilizaţi PAXETIN decât după ce aţi discutat cu medicul dumneavoastră potenţialele beneficii aşteptate şi orice riscuri potenţiale pentru copilul încă nenăscut.
Sarcina:
Dacă luați PAXETIN spre sfârșitul sarcinii, poate exista un risc crescut de sângerare vaginală abundentă la scurt timp după naștere, mai ales dacă aveți istoric de afecțiuni hemoragice. Medicul dumneavoastră sau moașa trebuie să știe că luați PAXETIN, astfel încât să vă poată sfătui.Dacă alăptaţi, trebuie să întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul cu privire la recomandările cu privire la alăptare. Utilizarea PAXETIN în cursul alăptării nu este recomandată.S-a demonstrat că paroxetina scade calitatea spermei la animale. Teoretic, paroxetina poate afecta fertilitatea, însă impactul asupra fertilităţii la oameni nu a fost observat până acum.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Unele reacţii adverse ale tratamentului cu paroxetină (somnolenţă, ameţeli, confuzie, vedere înceţoşată) afectează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Dacă observaţi aceste reacţii, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur.Medicul va stabili numărul de comprimate pe care trebuie să-l luaţi în funcţie de afecţiunea de care suferiţi şi de modul cum răspundeţi la tratament. Luaţi comprimatele o singură dată pe zi, dimineaţa în timpul mesei.

Compozitie:
- Substanţa activă este paroxetină (sub formă de clorhidrat). Un comprimat conţine paroxetină 20 mg sub formă de clorhidrat de paroxetină 22,22 mg.- Celelalte componente sunt: nucleu - amidonglicolat de sodiu (tip A), celuloză microcristalină, manitol DC, stearat de magneziu, film - copolimer pe bază de dimetilaminoetilmetacrilat şi esteri butil sau metil metacrilici în etanol, alcool polivinilic parţial hidrolizat, dioxid de titan (E171), talc, lecitină de soia, gumă de xantan.

Prezentare:
30 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.