În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Protopic 0.03% -ung x 10g (RX)

Producător: LEO PHARMACEUTICAL PRODUCTS

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Protopic 0.03% -ung x 10g (RX)

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P39840

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Protopic 0.03% -ung x 10g (RX)


Indicatii:
Protopic 0,03% unguent este indicat la adulti, adolescenti si copii cu vârsta peste 2 ani.
Tratamentul recurentelor:Adulti si adolescenti (cu vârsta peste 16 ani)Tratamentul dermatitelor atopice de gravitate moderata pâna la severa la adultii care nu au raspuns adecvat la sau nu au tolerat terapiile conventionale, cum sunt corticosteroizii topici.
Copii (cu vârsta peste 2 ani):Tratamentul dermatitelor atopice moderate pâna la severe la copiii care nu au raspuns adecvat la terapiile conventionale, cum sunt corticosteroizii topici.
Tratamentul de intretinere:Tratamentul dermatitelor atopice moderate pâna la severe pentru prevenirea aparitiei recurentelor si pentru prelungirea intervalului de timp intre doua recurente la pacientii la care aparitia episoadele de exacerbare se inregistreaza cu o frecventa crescuta (adica, de 4 ori sau mai mult pe an) care au avut un raspuns initial dupa maxim 6 saptamâni de tratament cu aplicatii zilnice de doua ori pe zi (disparitie completa a leziunilor, disparitie partiala sau ameliorarea acestora).

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la substanta activa, la macrolide in general, sau la oricare dintre excipienti.

Precautii:
Inainte sa utilizati Protopic 0,03% unguent, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:
Sarcina:
Nu exista date adevcate privind utilizarea tacrolimus unguent la gravide. Studiile la animale au evidentiat efecte toxice asupra functiei de reproducere in cazul administrarii sistemice.Riscul potential pentru om este necunoscut.Protopic unguent nu trebuie utilizat in timpul sarcinii, cu exceptia cazurilor in care este absolut necesar.Alaptarea:Datele la om arata ca, dupa administrarea sistemica, tacrolimus este excretat in laptele uman. Desi datele clinice au aratat ca, dupa aplicarea topica de tacrolimus unguent, expunerea sistemica este mica, alaptarea nu este recomandata in timpul tratamentului cu Protopic unguent.Fertilitatea:Nu exista date privind fertilitatea.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Protopic unguent nu are nicio influenta sau are influenta neglijabila asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Tratamentul cu Protopic trebuie initiat de catre medici cu experienta in diagnosticarea si tratamentul dermatitei atopice.
Protopic unguent trebuie aplicat in strat subtire pe suprafetele afectate sau pe suprafetele de obicei afectate ale pielii. Protopic unguent poate fi folosit in orice regiune a corpului, inclusiv la nivelul fetei, gâtului si zonelor de flexie, cu exceptia membranelor mucoase.

Compozitie:
Substanta activa este tacrolimus monohidrat. 1 g Protopic unguent 0,03% contine tacrolimus 0,3 mg sub forma de tacrolimus monohidrat (0,03%).

Prezentare:
10 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.