Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Quetiapine 400mg -cpr.elib.prel. x 60 - Teva

Producător: TEVA PHARMACEUTICALS

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Quetiapine 400mg -cpr.elib.prel. x 60 - Teva

Producător: TEVA PHARMACEUTICALS

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: W60934

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Quetiapine 400mg -cpr.elib.prel. x 60 - Teva


Indicatii:
Quetiapină Teva conţine o substanţă numită quetiapină. Aceasta aparţine unui grup de medicamente numite antipsihotice.Quetiapină Teva poate fi utilizată pentru tratamentul mai multor boli, precum:- Depresie din cadrul tulburării bipolare şi episoadele depresive majore din cadrul tulburării depresivă majoră: afecţiune în care puteţi să vă simţiţi trist sau puteţi să realizaţi că sunteţi depresiv, aveţi senzaţie de vinovăţie, lipsă de energie, pierderea apetitului pentru alimente sau tulburări de somn.- Manie: afecţiune în care puteţi simţi stare de excitaţie, senzaţia de “plutire”, agitaţie, entuziasm sau hiperactivitate, tulburări de judecată inclusiv stare de agresivitate, comportament de distrugere.- Schizofrenie: afecţiune în care puteţi vedea, auzi sau simţi lucruri care nu sunt reale, de a crede lucruri care nu sunt adevărate sau de a vă simţi neobişnuit de suspicios, anxios, confuz, vinovat, tensionat sau deprimat.Când Quetiapină Teva este luată pentru episoade majore de depresie în cadrul bolii depresive majore, acesta va fi administrat ca tratament adjuvant la terapia cu un alt medicament folosit pentru tratamentul acestei afecţiuni.Medicul dumneavoastră poate continua să vă prescrie Quetiapină Teva chiar dacă vă simţiţi mai bine. 
Contraindicatii:Nu luaţi Quetiapină Teva:- Dacă sunteţi alergic la quetiapină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Quetiapină Teva, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului înainte de a lua acest medicament.Nu trebuie să luaţi Quetiapină Teva în timpul sarcinii decât dacă acest lucru v-a fost indicat de medicul dumneavoastră.Nu trebui să luaţi Quetiapină Teva dacă alăptaţi.Următoarele simptome, care pot fi simptome de întrerupere, pot să apară la nou-născuţii, ale căror mame au utilizat quetiapină în ultimul trimestru de sarcină (ultimele trei luni de sarcină): tremurături, rigiditate şi/sau slăbiciune musculară, somnolenţă, agitaţie, probleme de respiraţie şi dificultăţi de hrănire. În cazul în care copilul dumneavoastră prezintă oricare dintre aceste simptome poate fi necesar să vă contactaţi medicul. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Comprimatele dumneavoastră vă pot face să vă simţiţi somnoros. Nu conduceţi sau folosiţi utilaje până când nu ştiţi cum vă afectează acest medicament. 

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Medicul dumneavoastră va decide cu privire la doza de start. Doza de întreținere (doza zilnică) va depinde de boala și de nevoile dumneavoastră, dar de obicei va fi, între 150 mg şi 800 mg pe zi.- Veţi lua comprimatele o singură dată pe zi.- Nu împărţiţi, mestecaţi sau sfărâmaţi comprimatele.- Comprimatele trebuie înghiţite întregi, cu apă.- Luaţi medicamentele fără mâncare (cu cel puţin o oră înainte de masă sau la culcare, după indicaţia medicului).- Nu beţi suc de grapefruit în timp ce luaţi Quetiapină Teva. Poate influenţa modul de acţiune al medicamentului.- Nu întrerupeţi luarea comprimatelor chiar dacă vă simţiţi mai bine, până când medicul dumneavoastră nu vă spune acest lucru.Probleme ale ficatului:Dacă aveţi probleme ale ficatului medicul dumneavoastră ar putea să vă modifice doza.Vârstnici:Dacă sunteţi în vârstă medicul dumneavoastră ar putea să vă modifice doza.Utilizarea la copii şi adolescenţi:Quetiapină Teva nu trebuie utilizată de copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este quetiapină. Comprimatele de Quetiapină Teva conţin quetiapină 50 mg, 150 mg, 200 mg, 300 mg sau 400 mg (sub formă de fumarat de quetiapină).-Celelalte componente sunt:- Nucleul comprimatului: hipromeloză, celuloză microcristalină, citrat de sodiu anhidru, stearat de magneziu.- Filmul comprimatului:dioxid de titan (E 171), hipromeloză, macrogol, polisorbat 80.Comprimatele de 50 mg, 200 mg şi 300 mg conţin oxid galben de fer (E 172) şi oxid roşu de fer (E 172). Comprimatele de 50 mg şi 300 mg conţin şi oxid negru de fer (E 172).

Prezentare:
60 comprimate cu eliberare prelungită 
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.