Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

DR PHYTO

Fitoterapia, ramura a medicinei alopate, se dezvolta si se adapteaza continuu la cele mai recente date stiintifice la nivel mondial privind produsele pe baza de fitoextracte standardizate si utilizarea lor eficienta si sigura. Acum, fitoterapia înglobeaza cercetari stiintifice si standarde profesionale înalte ale medicinei herbale.

85% din populatia lumii foloseste fitoterapia în scop curativ, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), iar 45% din medicamentele moderne au la baza extracte vegetale active.

Studiile clinice ne demonstreaza ca efectul terapeutic al produselor din plante de calitate sunt similare celor de sinteza, dar fara efectele secundare ale acestora.

Pastrând standardele înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejeaza natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de prima intentie, blânda si delicata, dar eficienta, în abordarea tulburarilor functionale si a patologiei sugarilor si copiilor.

26 produse în ofertă

Sampon Dermadep, 250ml, Dr. Phyto
(0)
Stoc epuizat

55.50 LEI