Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

EWOPHARMA

Ewopharma este un partener inovator dedicat promovarii produselor farmaceutice precum si a celor dermato-cosmetice in Elvetia si in Europa Centrala si de Est.

De peste 20 de ani in Romania si peste 50 de ani de prezenta la nivel european.

Suntem o companie independenta, care a fost cladita pas cu pas in vremuri uneori mult mai dificile decit cele de astazi (1959) si care a atins performanta datorita viziunii, pasiunii si devotamentul unor oameni speciali, precum D-nul Ernst Wohlgemuth - fondatorul companiei noastre. Lui ii datoram inspiratia de a gandi o afacere care sa treaca de barierele impuse de comunism pentru a oferi atit medicilor cat si pacientilor medicamente inovatoare, de cea mai buna calitate.

Revalid®, fondată în Elveția, este o marcă specializată în produse de îngrijire a părului și combaterea căderii părului, promovând un păr sănătos, frumos și puternic. Credem într-o abordare holistică, în care părul este hrănit de la rădăcină până la vârf. Înțelegem legătura directă dintre sănătatea și aspectul părului tău și încrederea ta în tine. De aceea, lucrăm neobosit pentru a dezvolta produse care să vă abordeze problemele părului de la rădăcină, să vă restabilească frumusețea naturală a părului și să vă reînvie încrederea în sine.

 

12 produse în ofertă

Filtreaza produsele EWOPHARMA