20% reducere la achizitionarea oricarui produs din gama C-VIT, de la Sesderma

Vezi oferta >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Torvazin Plus 10mg/10mg - cps. x 30 - Egis

Producător: EGIS PHARMACEUTICALS

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Torvazin Plus 10mg/10mg - cps. x 30 - Egis

Producător: EGIS PHARMACEUTICALS

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Torvazin Plus 10mg/10mg - cps. x 30 - Egis


Indicatii:
Torvazin Plus este un medicament utilizat pentru a reduce valorile din sânge ale colesterolului total, ale colesterolului „rău” (LDL colesterol) şi ale substanţelor grase numite trigliceride. În plus, creşte valorile colesterolului „bun” (HDL colesterol). Acest medicament acționează pentru a reduce valorile colesterolului dumneavoastră din sânge în două moduri: reduce colesterolul absorbit din tractul digestiv, precum și colesterolul produs de organismul dumneavoastră.
La majoritatea persoanelor, valorile mari ale colesterolului nu influenţează starea generală, deoarece nu produc niciun simptom. Cu toate acestea, în absenţa tratamentului, în pereţii vaselor de sânge se pot forma depozite de grăsimi care determină îngustarea lor.Uneori, aceste vase de sânge îngustate se pot bloca, ceea ce poate opri aportul de sânge către inimă sau creier, determinând infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Prin scăderea valorilor colesterolului din sânge, puteţi reduce riscul de a face infarct miocardic, accident vascular cerebral sau alte probleme asemănătoare de sănătate.
Torvazin Plus este utilizat la pacienţii la care nu se poate obţine un control al valorilor colesterolului numai prin regim alimentar. Pe perioada utilizării acestui medicament, trebuie să continuaţi regimuldumneavoastră alimentar de scădere a colesterolului.Medicul dumneavoastră vă poate prescrie Torvazin Plus dacă utilizați deja atorvastatină și ezetimib, în aceleași concentrații.Torvazin Plus nu vă ajută să scădeți în greutate.
Contraindicatii:Nu utilizaţi Torvazin Plus:- dacă sunteţi alergic la atorvastatină, ezetimib sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Inainte să utilizaţi Torvazin Plus, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Nu utilizaţi Torvazin Plus dacă sunteţi gravidă sau dacă vreţi să rămâneţi gravidă sau credeți că ați putea fi gravidă.Femeile aflate în perioada fertilă nu trebuie să utilizeze Torvazin Plus decât dacă utilizează metode de contracepţie eficace. Dacă rămâneţi gravidă în timpul tratamentului cu Torvazin Plus, întrerupeți imediat administrarea acestuia şi spuneți-i medicului dumneavoastră.Nu utilizaţi Torvazin Plus dacă alăptaţi.Până în prezent nu s-a dovedit siguranţa utilizării Torvazin Plus în timpul sarcinii şi alăptării.Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că ați putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Nu este de aşteptat ca Torvazin Plus să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că unele persoane pot prezenta ameţeli după ce utilizează Torvazin Plus. Dacă vă simţiţi ameţit, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.În timpul tratamentului cu Torvazin Plus trebuie să continuaţi regimul alimentar de scădere a colesterolului.Doza zilnică recomandată la adulți este de o capsulă din concentrația prescrisă.Capsulele pot fi utilizate în orice moment al zilei, cu sau fără alimente. Cu toate acestea, încercați să utilizați medicamentul la aceeași oră în fiecare zi. Înghițiți fiecare capsulă întreagă, cu o cantitate suficientă de apă.

Compozitie:
- Substanţele active sunt atorvastatina (sub formă de atorvastatină calcică trihidrat) și ezetimibul.Fiecare capsulă conține atorvastatină 10 mg, 20 mg sau 40 mg și ezetimb 10 mg.- Celelalte componente sunt:Nucleu: carbonat de calciu, hidroxipropilceluloză, polisorbat 80, croscarmeloză sodică (SD711), sfere de zahăr (conțin sucroză și amidon de porumb), talc, manitol, celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză de joasă substituție (L-HPC B1), povidonă K25, laurilsulfat de sodiu, stearat de magneziu.Capsula:
Torvazin Plus 10 mg/10 mg capsuleCapacul capsulei: dioxid de titan (E171), oxid galben de fer (E172), oxid roșu de fer (E172), oxid negru de fer (E172), gelatină.
Torvazin Plus 20 mg/10 mg capsuleCapacul capsulei: dioxid de titan (E171), oxid roșu de fer (E172), gelatină.
Torvazin Plus 40 mg/10 mg capsuleCapacul capsulei: dioxid de titan (E171), oxid galben de fer (E172), oxid roșu de fer (E172), oxid negru de fer (E172), gelatină.Corpul capsulei: dioxid de titan (E171), oxid roșu de fer (E172), gelatină.

Prezentare:
30 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Alte recomandari din categoria Hipercolesterolemie