IN TREND: O PIELE FĂRĂ FILTRU!
Descopera produsele recomandate pentru ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica

20% DISCOUNT!
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Twicor 10 mg/10 mg -cpr x 30

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Twicor 10 mg/10 mg -cpr x 30

Producător: VIATRIS HEALTHCARE L

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Twicor 10 mg/10 mg -cpr x 30


Indicatii:
TWICOR conține două substanțe active diferite într-un singur comprimat filmat. Una dintre substanțele active este rosuvastatina, care face parte dintr-o clasă de medicamente numite statine, cealaltă substanță activă este ezetimib.TWICOR este un medicament utilizat la pacienți adulți în scopul de a scădea valorile colesterolului total, colesterolului 'rău' (colesterolul LDL) și ale grăsimilor numite trigliceride din sânge. În plus, acest medicament crește și nivelul colesterolului 'bun' (colesterolul HDL). Acest medicament acționează pentru a reduce valorile colesterolului dumneavoastră în două moduri: reduce colesterolulabsorbit din tractul digestiv, precum și colesterolul produs de organismul dumneavoastră.La majoritatea persoanelor, valorile mari ale colesterolulului nu influențează starea generală, pentru că nu produc nici un simptom. Cu toate acestea, în absența tratamentului, în pereții vaselor de sânge se pot forma depozite de grăsimi care determină îngustarea lor.Uneori, aceste vase de sânge îngustate se pot bloca, ceea ce poate opri aportul de sânge către inimă sau creier, determinând infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Prin scăderea valorilor colesterolului din sânge, puteți reduce riscul de a face infarct miocardic, accident vascular cerebral sau alte probleme de sănătate asemănătoare.Acest medicament este utilizat la pacienții la care nu se poate obține un control al valorilor colesterolului numai prin regim alimentar care scade colesterolul. Pe perioada utilizării acestui medicament, trebuie să continuați regimul dumneavoastră alimentar de scădere a colesterolului.Medicul dumneavoastră vă poate prescrie TWICOR dacă luați deja atât rosuvastatină cât și ezetimib în doze similare.
Acest medicament nu vă ajută să scădeți în greutate. 
Contraindicatii:Nu luați TWICOR:- dacă sunteți alergic la rosuvastatină, ezetimib sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luați TWICOR, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Nu luați TWICOR dacă sunteți gravidă, intenționați să rămâneți gravidă sau credeți că sunteți gravidă.Dacă rămâneți gravidă în timp ce luați acest medicament, încetați să luați imediat acest medicament și spuneți medicului dumneavoastră. Femeile trebuie să utilizeze măsuri contraceptive în timpul tratamentului cu acest medicament.Nu luați TWICOR dacă alăptați, deoarece nu se cunoaște dacă acest medicament trece în laptele uman. 
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:Nu se așteaptă ca acest medicament să interfereze cu capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că unii oameni resimt amețeli după administrarea acestui medicament. Dacă vă simțiți amețit, nu trebuie să conduceți vehicule sau să folosiți utilaje. 

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.Acest medicament nu este potrivit pentru a începe un tratament. Începerea tratamentului trebuie făcută numai prin administrarea separată a substanțelor active și - după stabilirea dozelor adecvate - este posibilă trecerea la TWICOR cu concentrația adecvată.Trebuie să continuați regimul alimentar care scade colesterolul și exercițiile fizice în timpul tratamentului cu TWICOR.Doza zilnică recomandată pentru adulți este un comprimat filmat.Luați TWICOR o dată pe zi.Puteți să luați comprimatul în orice moment al zilei, cu sau fără mâncare. Luați medicamentul la aceeași oră în fiecare zi. Înghițiți fiecare comprimat filmat întreg, cu un pahar cu apă.Controale periodice ale colesterolului:Este important să reveniți la medicul dumneavoastră pentru verificarea periodică a colesterolului, în scopul de a vă asigura că valorile colesterolului au ajuns și rămân la nivelul corect.
Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresați-vămedicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanțele active sunt rosuvastatină (sub formă de rosuvastatină calcică) și ezetimib.- Fiecare comprimat filmat conține rosuvastatină calcică echivalent cu rosuvastatină 10 mg sau 20 mg și ezetimib 10 mg.- Celelalte componente sunt:Rosuvastatină – nucleul comprimatului Amidon de porumb pregelatinizat; Celuloză microcristalină (E460); Meglumină; Hidrogenofosfat decalciu dihidrat (E341); Crospovidonă (E1202); Dioxid de siliciu coloidal anhidru (E551); Stearil fumarat de sodiuEzetimib – nucleul comprimatului: Manitol (E421); Butilhidroxianisol (E320); Laurilsulfat de sodiu (E487); Croscarmeloză sodică(E468); Povidonă (K-30) (E1201); Oxid roșu de fer (E172); Stearat de magneziu (E470 b); Stearil fumarat de sodiu- Filmul comprimatului: Hipromeloză (E464); Dioxid de titan (E171); Macrogol 4000; Oxid roșu de fer (E172). 

Prezentare:
30 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Alte recomandari din categoria Hipercolesterolemie