În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

LA ROCHE-POSAY

Cosmetica La Roche-Posay urmareste un singur scop principal: o viata mai buna pentru cei cu pielea sensibila. Nu toata lumea are de la natura o piele rezistenta si fara defecte; de fapt circa 70% dintre femei marturisesc ca sufera datorita simptomelor pielii sensibile si problematice. În asemenea situatii este mai bine sa se apeleze la adevaratii specialisti, adica expertii în piele sensibila. Marca La Roche-Posay se concentreaza de zeci de ani pe problemele legate de pielea sensibila si problematica. Reuseste sa o îngrijeasca, sa o hraneasca si sa o protejeze în mod eficient si nu uita nici de crearea produselor cosmetice decorative specifice pentru machiajul pielii sensibile.

Nu mai suferiti inutil datorita pielii intolerante sau problematice! Cosmeticele La Roche-Posay îi ajuta pe cei care sufera de numeroase probleme ale pielii si lasa în urma rezultate bune, dupa cum dovedesc recomandarile dermatologilor, bazate pe multe studii clinice si experiente personale cu pacientii.

100 produse în ofertă

Crema de ochi Hyalu B5, 15ml, La Roche-Posay
-25%
OFERTA