Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Balsam colorat Plantur 39 Color Blonde, 150ml, Dr. Kurt Wolff

Producător: DR KURT WOLFF

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Balsam colorat Plantur 39 Color Blonde, 150ml, Dr. Kurt Wolff

(0 review-uri)
45.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Balsam colorat Plantur 39 Color Blonde, 150ml, Dr. Kurt Wolff din categoria Par vopsit

Pentru o nuanta de blond cald si stralucitor

  • Pentru o stralucire mai intensa a culorii la fiecare utilizare
  • Confera treptat parului dumneavoastra o nuanta de blond mai radioasa si acopera primele fire de par alb
  • Face parul mai usor de pieptanat
  • Contine un complex pe baza de cafeina

Plantur 39 Color Blonde Balsam Colorat sporeste efectul de culoare dat de sampon. Functioneaza prin acoperirea firelor albe de par, conferindui parului o nuanta de blond tot mai calda – stralucirea culorii este sporita de fiecare data când folositi balsamul pentru par. Parul devine mai moale, mai matasos si mai usor de pieptanat. Rezultatul: un par uimitor de frumos.

Ce contine Balsam colorat Plantur 39 Color Blonde, 150ml, Dr. Kurt Wolff

Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Persea Gratissima Oil, Methylparaben, Hexyl Cinnamal, Ethylparaben, Niacinamide, Phytosterols, Basic Yellow 57, Limonene, Propylparaben, Olea Europaea Fruit Oil, Linalool, Zinc Chloride, Basic Brown 17, Basic Red 76, Basic Blue 99, Sorbitan Oleate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Cum se foloseste Balsam colorat Plantur 39 Color Blonde, 150ml, Dr. Kurt Wolff

Aplicati balsamul Plantur39 Color Blonde uniform pe par (dinspre radacini spre vârfuri) si masati usor. Lasati-l sa actioneze timp de 2 - 5 minute, în functie de intensitatea dorita a culorii. Clatiti bine cu apa.

Sugestie: utilizati balsamul împreuna cu samponul Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine pentru a obtine rezultate optime.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: par
Tip produs: balsam
Forma/textura: fluid
Cantitate: 150 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Balsam colorat Plantur 39 Color Blonde, 150ml, Dr. Kurt Wolff in categoria de produse Par vopsit

Pentru o nuanta de blond cald si stralucitor Pentru o stralucire mai intensa a culorii la fiecare utilizare Confera treptat parului dumneavoastra o nuanta de blond mai radioasa si acopera primele fire de par alb Face parul mai usor de pieptanat Contine un complex pe baza de cafeina Plantur 39 Colo