În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Pasta de dinti Phyto, 75 ml, Elgydium

Producător: Elgydium

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Pasta de dinti Phyto, 75 ml, Elgydium

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
22.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Pasta de dinti Phyto, 75 ml, Elgydium din categoria Pasta de dinti

Pasta de dinti ELGYDIUM Phyto contine Fluorinol®, care întareste si protejeaza dintii împotriva cariilor, si extract natural de mirt. Mirtul, ale carui frunze sunt folosite în mod traditional pentru proprietatile lor antiseptice, ajuta la îndepartarea biofilmului bacterian de pe dinti. Pasta de dinti ELGYDIUM Phyto contribuie la reducerea numarului de bacterii responsabile de placa bacteriana si ajuta la prevenirea acumularii acesteia. Fara mentol si camfor, este compatibila cu homeopatia. Aroma sa de eucalipt lasa respiratia proaspata. Poate fi folosita de adulti si copii cu vârsta peste 12 ani.

• AJUTÄ‚ la prevenirea acumularii placii bacteriene.
• REMINERALIZEAZÄ‚ smaltul cu Fluorinol®.
• COMPATIBIL cu homeopatia.

Ce contine Pasta de dinti Phyto, 75 ml, Elgydium

AQUA. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. HYDRATED SILICA. GLYCERIN. CI 77891. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM METHYL COCOYL TAURATE. CI 42051. CI 47005. CELLULOSE GUM. AROMA. LIMONENE. MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT. NICOTINYL ALCOHOL HF. PEG-12. PEG-12 ALLYL ETHER. PEG-12 DIMETHICONE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM SACCHARIN. SODIUM SULFATE

Cum se foloseste Pasta de dinti Phyto, 75 ml, Elgydium

Se recomanda periajul dintilor dupa fiecare masa, de 2-3 ori pe zi, timp de 2 minute, cu o periuta potrivita, cum ar fi periuta de dinti ELGYDIUM Antiplaca.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: pasta dinti
Compozitie: cu fluor
Cantitate: 75 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Pasta de dinti Phyto, 75 ml, Elgydium in categoria de produse Pasta de dinti

Pasta de dinti ELGYDIUM Phyto contine Fluorinol®, care întareste si protejeaza dintii împotriva cariilor, si extract natural de mirt. Mirtul, ale carui frunze sunt folosite în mod traditional pentru proprietatile lor antiseptice, ajuta la îndepartarea biofilmului bacteria