În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Eubiotic, 20 capsule, Labormed

Producător: LABORMED PHARMA

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Eubiotic, 20 capsule, Labormed

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
26.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Eubiotic, 20 capsule, Labormed din categoria Pro si Prebiotice Adulti

Eubiotic este un supliment alimentar ce contine culturi lactice vii ce fac parte din flora intestinala, in mod normal. Eubiotic reprezinta asocierea a doua dintre cele mai bine studiate microorganisme: Bifidobacterium si Lactobacillus acidophilus. Suplimentul este recomandat atunci cand este urmat un tratament cu antibiotice, cand va confruntati cu stari de stres, in cazul unui regim alimentar dezechilibrat sau daca va confruntati cu problemele digestive datorita calatoriilor. 

Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate au efect de imbunatatire a sanatatii organismului, prin refacerea si echilibrarea florei intestinale. 

In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinala.

Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme "prietenoase", care protejeaza sanatatea (probiotice).

Unele dintre cele mai frecvent intalnite microorganisme "prietenoase" din flora intestinala sunt Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium.

Totusi, nu orice tip de Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium au aceleasi calitati benefice.

LA-5 si BB-12 din compozitia Eubiotic sunt tulpini probiotice patentate de Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, a caror actiune benefica este dovedita, fiind printre cele mai studiate probiotice din lume pentru beneficii gastro-intestinale.

Acestea se regasesc in mod natural in flora intestinala sanatoasa, dar numarul lor poate sa fie afectat de anumiti factori externi cum ar fi consumul de antibiotice, stresul, dietele dezechilibrate, consumul de alimente contaminate sau schimbarea mediului din timpul calatoriilor.

Beneficii

Lactobacilus Acidophilus LA-5

• Imbunatateste starea de sanatate intestinala

• Poate reduce riscul diareei calatorului

Bifidobacterium BB-12

• Combate constipatia

• Reface flora intestinala afectata de consumul de antibiotice

Indicatii

Produs probiotic, care datorita combinatiei de tulpini probiotice, reface flora intestinala efectata de antibiotice si reface tranzitul intestinal fiind benefic in episoadele diareice.

Ce contine Eubiotic, 20 capsule, Labormed

Compozitie

1 capsula contine:

Culturi probiotice vii (Bifidobacterium BB-12® °i Lactobacillus acidophilus LA-5®) - 1,4 x 10' CFU (unitati formatoare de colonii).

Atentionari

Ce precautii sunt necesare inainte de utilizarea EUBIOTIC

Cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a utiliza EUBIOTIC daca:

  • sunteti gravida sau alaptati;
  • aveti febra, scaune cu sange/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persista mai mult de 2 zile;
  • aveti boli cronice sau aveti imunitatea foarte scazuta;
  • daca aveti intoleranta la unele glucide, deoarece produsul contine glucoza.

Nu se recomanda administrarea EUBIOTIC® cu lichide fierbinti sau cu alcool.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

A se pastra la o temperatura care sa nu depaseasca 25°C.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A se consuma, de preferinta, pana la data inscrisa pe ambalaj.

Cum se foloseste Eubiotic, 20 capsule, Labormed

Mod de administrare

Cantitatea zilnica recomandata pentru adulti este de 1-2 capsule EUBIOTIC. Capsulele se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid aflat la temperatura camerei, preferabil in timpul meselor. Nu se recomanda administrarea EUBIOTIC cu lichide fierbinti sau cu alcool, deoarece acestea ar putea sa scada eficacitatea produsului.

Pentru refacerea florei intestinale afectata de antibiotice: 2 capsule pe zi, la 2-3 ore dupa administrarea antibioticului. Se foloseste pe intreaga durata a curei de antibiotic si se continua inca o saptamana dupa terminarea tratamentului.

Pentru reglarea tranzitul intestinal: in caz de diaree 1-2 capsule pe zi, in completarea unui regim dietetic adecvat. Se incepe utilizarea cat mai curand dupa debutul simptomatologiei.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Tip produs: probiotic
Forma/textura: capsule
Mod prezentare: 20 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Eubiotic, 20 capsule, Labormed in categoria de produse Pro si Prebiotice Adulti

Eubiotic este un supliment alimentar ce contine culturi lactice vii ce fac parte din flora intestinala, in mod normal. Eubiotic reprezinta asocierea a doua dintre cele mai bine studiate microorganisme: Bifidobacterium si Lactobacillus acidophilus. Suplimentul este recomandat atunci ca