În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Hepiflor, 10 capsule, Terapia

Producător: Terapia Rambaxy

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Hepiflor, 10 capsule, Terapia

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
14.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Hepiflor, 10 capsule, Terapia din categoria PENTRU PROTECTIE

Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132. Hepiflor reface flora intestinala si imbunatateste activitatea sistemului digestiv, ajutand la buna functionare a organismului. Probioticul restabileste echilibrului intestinal in tulburarile ce pot sa apara in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor).

Beneficii:
• ajuta sistemul digestiv sa functioneze corect;
• impiedica actiunea bacteriilor daunatoare asupra organismului;
• sustine echilibrul florei intestinale si contribuie la prevenirea unor afectiuni cauzate de disparitia bacteriilor bu

Ce contine Hepiflor, 10 capsule, Terapia

Ingrediente:
Fiecare capsula contine: culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), agent de incarcare: amidon de cartofi, capsula: gelatina, lubrifiant: stearat de magneziu, corector de aciditate: acid ascorbic.

Cum se foloseste Hepiflor, 10 capsule, Terapia

Mod de utilizare:

Adulti: 1 - 2 capsule pe zi
Se administreaza din momentul initierii tratamentului cu antibiotic, la distanta de cel putin 2 ore de acestea. Este recomandata continuarea administrarii de probiotic inca cel putin o saptamana dupa incheierea tratamentului cu antibiotic.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

tip administrare: cale orala
forma/textura: capsule
Tip produs: probiotic
Actiune: echilibrarea florei intestinale
Mod prezentare: 10 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Hepiflor, 10 capsule, Terapia in categoria de produse PENTRU PROTECTIE

Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132. Hepiflor reface flora intestinala si imbunatateste activitatea sistemului digestiv, aj