În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg-capsule vegetale x 100

Producător: SECOM

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg-capsule vegetale x 100

(0 review-uri)
54.50 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg-capsule vegetale x 100 din categoria PENTRU TONIFIERE

Sursa naturala de proteine, cu rol in sustinerea tonusului si a vitalitatii organismului, dar si in mentinerea unei greutati corporale normale.
Beneficii
  • mentinerea tonusului si a vitalitatii; ofera suport in cazul oboselii prin sustinerea nivelului de energie
  • mentinerea capacitatii de refacere a organismului in perioadele de suprasolicitare si efort fizic intens (sursa importanta de nutrienti: proteine, vitamine, minerale)
  • mentinerea greutatii corporale normale:

» sustine reducerea absorbtiei intestinale a grasimilor prin echilibrarea activitatii lipazei pancreatice (enzima implicata in digestia si asimilarea grasimilor)

» mentine nivelul normal al glucozei din sange

  • sustinerea organismului in fata actiunii radicalilor liberi si ofera suport functiei de detoxifiere a ficatului prin favorizarea activitatii enzimelor cu caracter antioxidant (ex. superoxid dismutaza, catalza, glutation peroxidaza si glutation reductaza)
  • mentinerea diviziunii celulare normale
  • echilibrarea sistemului imunitar si a manifestarilor asociate proceselor alergice
  • mentinerea pH-ului fiziologic al organismului (23)
  • mentinerea nivelului normal de hormoni tiroidieni prin aport de iod
Ce contine Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg-capsule vegetale x 100

Compozitie (Per 2 capsule)

Spirulina (Spirulina platensis)(furnizand vitamina A 136mcg) 760 mg

Sodiu 5 mg

Componente bioactive

Calciu , Fosfor , Magneziu , Mangan , Potasiu , Seleniu , Sodiu , Vitamina E , Vitamina K , Sulf , Polizaharide , Aminoacizi , Pigmenti Antioxidanti (clorofila, Ficocianina, Beta-caroten, Zeaxantina, Criptoxantina) , Acizi Grasi Linolenici si Gama Linolenici , Glicolipide , Sulfolipide , Acid Aspartic , SOD , Vitamine Din Complexul B

Cum se foloseste Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg-capsule vegetale x 100

Cate 2 capsule de 3-4 ori/zi preferabil la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule vegetale
Actiune: detoxifiant
tonic
Mod prezentare: 100 capsule vegetale
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg-capsule vegetale x 100 in categoria de produse PENTRU TONIFIERE

Sursa naturala de proteine, cu rol in sustinerea tonusului si a vitalitatii organismului, dar si in mentinerea unei greutati corporale normale. Beneficii mentinerea tonusului si a vitalitatii; ofera suport in cazul oboselii prin sustinerea nivelului de energie mentinerea capacitatii de refacere