În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Seboradin

Cosmeticele Seboradin sunt eficiente si sigure. Acestea au fost confirmate de cercetarea clinica efectuata sub control dermatologic, precum si de multi ani de cooperare cu dermatologii si trichologii. Ne ocupam în mod constant de calitatea superioara si siguranta produselor noastre. În conformitate cu legislatia UE, toate cosmeticele sunt produse pe baza practicii BPF, în conformitate cu standardul ISO 22716. Acest lucru califica cosmeticele noastre ca apartinând grupului de produse de cea mai buna calitate. Productia în sistemul GMP garanteaza un control deplin asupra proceselor de productie, de la controlul calitatii ingredientelor, controlul productiei de tinctura, procesele de ambalare si personalizare si controlul unui produs final la procesul de depozitare.

77 produse în ofertă