Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

TENA

Cu peste 50 de ani de experienta, TENA este lider mondial în gestionarea incontinentei, oferind produse si servicii pentru consumatori si institutii medicale din 90 de tari.
Ne respectam angajamentul de a dezvolta produse si servicii care sa reduca la minimum impactul incontinentei asupra vietii de zi cu zi a oamenilor.
TENA ofera produse si solutii pentru persoane si institutii medicale din peste 90 de tari si dezvolta oferte care îndeplinesc nevoile a milioane de oameni la nivel mondial.
 
Pe lânga faptul ca este o situatie surprinzator de comuna, incontinenta poate aparea la persoane tinere, indiferent de vârsta sau starea generala de sanatate a acestora. Incontinenta afecteaza persoane diferite în moduri diferite. Poate ca nu este o afectiune foarte grava, însa tabuul social asociat incontinentei poate leza încrederea persoanei afectate. De asemenea, stim ca incontinenta le poate crea persoanelor afectate o stare de anxietate si o senzatie de izolare si ca îngrijitorii îsi doresc adesea sa îi ajute pe cei dragi sa îsi pastreze demnitatea, în timp ce profesionistii se confrunta cu chestiuni de ordin bugetar, dorind sa ofere cele mai înalte standarde de îngrijire.

21 produse în ofertă