Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

TENA

Cu peste 50 de ani de experiență, TENA este lider mondial în gestionarea incontinenței, oferind produse și servicii pentru consumatori și instituții medicale din 90 de țări.
Ne respectăm angajamentul de a dezvolta produse și servicii care să reducă la minimum impactul incontinenței asupra vieții de zi cu zi a oamenilor.
TENA oferă produse și soluții pentru persoane și instituții medicale din peste 90 de țări și dezvoltă oferte care îndeplinesc nevoile a milioane de oameni la nivel mondial.
 
Pe lângă faptul că este o situație surprinzător de comună, incontinența poate apărea la persoane tinere, indiferent de vârsta sau starea generală de sănătate a acestora. Incontinența afectează persoane diferite în moduri diferite. Poate că nu este o afecțiune foarte gravă, însă tabuul social asociat incontinenței poate leza încrederea persoanei afectate. De asemenea, știm că incontinența le poate crea persoanelor afectate o stare de anxietate și o senzație de izolare și că îngrijitorii își doresc adesea să îi ajute pe cei dragi să își păstreze demnitatea, în timp ce profesioniștii se confruntă cu chestiuni de ordin bugetar, dorind să ofere cele mai înalte standarde de îngrijire.

29 produse în ofertă

Tena Slip Plus Confio Air Medium x 10 buc
(0)
Stoc epuizat

30.00 LEI

Tena Slip Premium Super Medium x 28 buc
(0)
Stoc epuizat

67.00 LEI

Filtreaza produsele TENA