Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

VICHY

Inca de la nastere, pielea noastra are propriile resurse de sanatate. Deschisa sau inchisa, subtire sau rezistenta, delicata sau dura, pielea fiecaruia dintre noi este unica.

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea in domeniul ingrijirii pielii. Sunt concepute pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele si de tenuri, chiar si a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy ofera rezultate vizibile, datorita combinatiei dintre substantele active si apa termala Vichy, renumita pentru continutul ridicat al mineralelor cu proprietati calmante, fortifiante si regenerative. Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergentei de maxim succes intre cosmetica si medicina.

Tolerabilitatea excelenta, eficienta dovedita, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice in productie - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy. Vichy ajuta cu succes femeile din intreaga lume, la ingrijirea zilnica a pielii si a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completa de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice ofera totul pentru o ingrijire zilnica perfecta a întregii familii. Oricare ar fi cerintele pielii tale, Vichy iti ofera solutia.

169 produse în ofertă

Deodorant spray fara alcool 48h, 125ml, Vichy
-20%
OFERTA
Deodorant roll-on anti-urme 48h Homme, 50ml, Vichy
-20%
OFERTA
Deodorant roll-on Stress-Resist 72h, 50ml, Vichy
-20%
OFERTA