Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline

Producător: GLAXOSMITHKLINE CONSUMER

Data expirare: 31 Decembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline

Brand / gamă: GLAXOSMITHKLINE CONSUMER

Data expirare: 31 Decembrie 2024

(0 review-uri)
34.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Joi, 23 Martie 2023

Detalii despre Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline din categoria Apa de gura

Este utilizata pentru combaterea placii bacteriene la nivelul dintilor si gingiilor. Este indicata pentru tratamentul si profilaxia gingivitei, care produce inrosirea, inflamarea si uneori sangerarea gingiilor.

Alte utilizari includ: mentinerea igienei cavitatii bucale in situatiile in care periajul dentar nu este posibil (de exemplu, dupa chirurgia dentara), contribuind la procesul de vindecare post-chirurgicala, la tratamentul ulcerelor bucale, a stomatitei de proteza (infectia/inflamatia cavitatii bucale determinate de proteza) si a aftelor bucale.

Indicatii:
In chirurgia orala clorhexidina este utilizata nu doar pentru calitatile sale bacteriostatice si bactericide, ci si datorita beneficiilor oferite in vindecarea plagilor. Astfel, solutia se utilizeaza inainte si dupa efectuarea interventiei chirurgicale, prevenindu-se astfel infectiile si facilitandu-se procesul de regenerare.
Folosita in:
- Tratamentul si prevenirea gingivitei(semnul obisnuit este sangerarea gingiilor la periajul dentar);
- Pre si post chirurgie parodontala;
- Ulceratii orale recurente, afte, stomatite protetice;
- Infecti sau susceptibilitate la infectii cu Candida albicans;
- Pacientii cu carii rampante sau cu risc crescut de dezvoltare al cariilor;
- Adjuvant in igiena orala.

Ce contine Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline

Compozitie:
Clorhexidinum 0.2 gr /100 ml.

Cum se foloseste Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline

Mod de administrare:
Numai pentru uz extern, la nivelul cavității bucale. Utilizați de 2 ori pe zi. Pentru gingivită se recomandă un tratament de 1 lună.
Pentru ulcerații și afte bucale: utilizați încă 2 zile după vindecare, până la maximum o lună. Pentru stomatită de proteză: pe lângă tratamentul descris mai sus, proteza trebuie curățată și ținută în Corsodyl câte 15 minute, de 2 ori pe zi.
-Este doar pentru uz extern.
3-Nu înghiţiţi apa de gură, ea va fi scuipată după clătirea gurii. -Nu utilizaţi în alt loc decât în gură. Evitaţi contactul cu ochii sau urechile. Dacă ajunge în contact cu ochii sau urechile, spălaţi imediat cu multă apă. -Nu utilizaţi imediat după ce aţi folosit pasta de dinţi (a se vedea Cum să utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash). -Corsodyl Mint Mouthwash conținehidroxistearatul de macrogolglicerol. Poate produce reacţii cutanate (ale pielii). -Corsodyl Mint Mouthwash conţine sorbitol. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a utiliza acest medicament.

Nu depăşiţi doza recomandată.
Vârstnici şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste
Nu există un regim special de dozare pentru aceste categorii de vârstă.
Doza recomandată este cea pentru adulţi, cu excepţia cazurilor în care medicul de familie sau medicul dentist face altă recomandare.
Copii cu vârsta sub 12 ani 
Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să utilizeze Corsodyl Mint Mouthwash fără recomandarea medicului dentist.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: apa de gura
Forma/textura: lichid
Compozitie: fara alcool
Cantitate: 300 ml
Prospect Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline


Indicatii:
Tratamentul și prevenirea gingivitei. Pre și post-chirurgie parodontală. Ulcerații orale recurente, afte, stomatite protetice. Infecții sau susceptibilitate de infecții cu Candida albicans. Pacienții cu carii rampante sau risc crescut de dezvoltare a cariilor. Adjuvant în igiena orală.

Compozitie:
100 ml soluție conțin 0.2 g gluconat de clorhexidină, etanol, macrogolglicerol hidroxistearat, sorbitol, aromă de mentă, apă purificată.

Mod de administrare:
Numai pentru uz extern, la nivelul cavității bucale. Utilizați de 2 ori pe zi. Pentru gingivită se recomandă un tratament de 1 lună.Pentru ulcerații și afte bucale: utilizați încă 2 zile după vindecare, până la maximum o lună. Pentru stomatită de proteză: pe lângă tratamentul descris mai sus, proteza trebuie curățată și ținută în Corsodyl câte 15 minute, de 2 ori pe zi.-Este doar pentru uz extern.-Nu înghiţiţi apa de gură, ea va fi scuipată după clătirea gurii. -Nu utilizaţi în alt loc decât în gură. Evitaţi contactul cu ochii sau urechile. Dacă ajunge în contact cu ochii sau urechile, spălaţi imediat cu multă apă. -Nu utilizaţi imediat după ce aţi folosit pasta de dinţi (a se vedea Cum să utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash).  -Corsodyl Mint Mouthwash conținehidroxistearatul de  macrogolglicerol. Poate produce reacţii cutanate (ale pielii).  -Corsodyl Mint Mouthwash conţine sorbitol. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a utiliza acest medicament.
Nu depăşiţi doza recomandată.Vârstnici şi copii cu vârsta de 12 ani şi pesteNu există un regim special de dozare pentru aceste categorii de vârstă.Doza recomandată este cea pentru adulţi, cu excepţia cazurilor în care medicul de familie sau medicul dentist face altă recomandare.Copii cu vârsta sub 12 ani  Copiii cu vârsta sub 12 ani  nu trebuie să utilizeze Corsodyl Mint Mouthwash fără recomandarea medicului dentist. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Contraindicatii:Nu utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash:Dacă sunteţi alergic la digluconatul de clorhexidină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.  
Sarcina şi alăptarea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.-Puteţi utiliza Corsodyl Mint Mouthwash apa de gură dacă sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi. Totuși, trebuie să utilizati cu precauție orice medicament în cursul sarcinii și să discutați înainte cu medicul, dentistul sau farmacistul dumneavoastră. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Corsodyl Mint Mouthwash apa de gură nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Prezentare:
300 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline in categoria de produse Apa de gura

Este utilizata pentru combaterea placii bacteriene la nivelul dintilor si gingiilor. Este indicata pentru tratamentul si profilaxia gingivitei, care produce inrosirea, inflamarea si uneori sangerarea gingiilor. Alte utilizari includ: mentinerea igienei cavitatii bucale in situatiile in care periajul