Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Nebilet 5mg -cpr x 28 - Berlin Chemie

Producător: BERLIN CHEMIE

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Nebilet 5mg -cpr x 28 - Berlin Chemie

Producător: BERLIN CHEMIE

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Prospect Nebilet 5mg -cpr x 28 - Berlin Chemie


Indicatii:
Nebilet conţine nebivolol, un medicament pentru sistemul cardiovascular ce aparţine grupului de medicamente beta-blocante selective (cu acţiune selectivă la nivelul sistemului cardiovascular). Acesta previne creşterea frecvenţei bătăilor inimii şi controlează forţa de pompare a inimii. De asemenea, dilată vasele de sânge, ceea ce contribuie la scăderea tensiunii arteriale.
Este utilizat pentru tratarea tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale).Nebilet este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul insuficienţei cardiace cronice uşoare şi moderate la pacienţii cu vârsta peste 70 ani, alături de alte terapii. 
Contraindicatii:Nu utilizaţi Nebilet:- dacă sunteţi alergic la nebivolol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Nebilet, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Nebilet nu trebuie folosit în timpul sarcinii decât dacă este absolut necesar.Nu este recomandat pentru utilizare în timpul alăptării.Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Acest medicament poate cauza ameţeală sau oboseală. Dacă sunteţi afectat, nu conduceţi vehicule și nu folosiţi utilaje. 

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Nebilet poate fi luat înaintea, în timpul sau după masă, dar, alternativ, îl puteţi lua independent de mese. Este mai bine să luaţi comprimatul cu apă.
Tratamentul hipertensiunii arteriale (tensiune arterială crescută):- Doza recomandată este 1 comprimat pe zi. Doza trebuie luată de preferat la aceeaşi oră în fiecare zi.- La pacienţii vârstnici şi la pacienţii cu tulburări renale, iniţierea tratamentului se face cu ½ (jumătate) de comprimat pe zi.- Efectul terapeutic asupra tensiunii arteriale devine evident după 1-2 săptămâni de tratament.Ocazional, efectul optim este atins doar după 4 săptămâni.
Tratamentul insuficienţei cardiace cronice:- Tratamentul dumneavoastră va fi iniţiat şi supravegheat cu atenţie de către un medic cu experienţă.- Medicul dumneavoastră va prescrie iniţierea tratamentul cu ¼ (un sfert) de comprimat pe zi.Această doză poate fi crescută după 1-2 săptămâni la ½ (jumătate) de comprimat pe zi, apoi 1 comprimat pe zi şi apoi la 2 comprimate pe zi până când se atinge doza corectă pentru dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă va prescrie doza eficace, iar dumneavoastră trebuie să respectaţi cu atenţie instrucţiunile medicului.- Doza maximă recomandată este de 2 comprimate (10 mg) pe zi.- Când începeţi tratamentul şi când se creşte doza, va trebui să fiţi supravegheat de un medic specialist timp de 2 ore.- Medicul dumneavoastră vă poate reduce doza dacă este necesar.- Nu trebuie să întrerupeţi tratamentul brusc deoarece insuficienţa cardiacă se poate agrava.- Pacienţii cu probleme renale grave nu trebuie să ia acest medicament.- Luaţi medicamentul o dată pe zi, de preferat la aceeaşi oră.
Dacă medicul dumneavoastră v-a spus să luaţi ¼ (un sfert) sau ½ (jumătate) de comprimat pe zi, vă rugăm consultaţi instrucţiunile de mai jos pentru a afla cum să rupeţi comprimatul de Nebilet 5 mg ştanţat cu cruce.- Plasaţi comprimatul pe o suprafaţă plană şi solidă (ex: o masă) cu crucea orientată în sus.- Rupeţi comprimatul apăsându-l cu degetele index ale ambelor mâini plasate de-a lungul uneia din liniile de segmentare (diagramele 1 şi - Sferturile de comprimat sunt obţinute prin ruperea jumătăţilor în acelaşi mod (diagramele 3 şi 4).Diagramele 1 şi 2: Ruperea uşoară în jumătate a comprimatului de Nebilet 5 mg ştanţat cu cruce.Diagramele 3 şi 4: Ruperea uşoară în sferturi a unei jumătăţi de comprimat de Nebilet 5 mg ştanţat cu cruce.- Medicul dumneavoastră poate decide să combine comprimatele de Nebilet cu alte medicamente pentru tratamentul bolii dumneavoastră.
- Nu utilizaţi la copii şi adolescenţi. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este nebivolol 5 mg (sub formă de clorhidrat de nebivolol): 2,5 mg D-nebivolol şi 2,5 mg L-nebivolol.- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, polisorbat 80, hipromeloză 2910, 15 mPa.s, amidon de porumb, croscarmeloză sodică, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.  

Prezentare:
28 comprimate 
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.