Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Beneficiile celulelor stem Malus Domestica în sănătatea scalpului și a părului

Publicat Marți, 29 August 2023

Beneficiile celulelor stem Malus Domestica în sănătatea scalpului și a părului

Într-o lume în care căderea părului și problemele de scalp devin din ce în ce mai comune, soluții inovatoare sunt din ce în ce mai căutate. Printre acestea se numără și celulele stem vegetale, mai ales cele extrase din mărul elvețian Uttwiler Spätlauber. Acest articol explorează beneficiile impresionante ale celulelor stem Malus Domestica în îngrijirea părului și a scalpului.
 
Celulele stem au capacitatea unică de a se auto-reînnoi și de a se diferenția în diverse tipuri de celule. Aceste proprietăți le fac ideale pentru utilizarea în tratamentele de îngrijire a părului și a scalpului, oferind posibilități de regenerare și de întărire a foliculilor de păr.
 
Studiile arată că utilizarea de celule stem vegetale poate duce la un păr mai gros, mai puternic și mai rezistent la rupere. Mai mult, aceste celule pot ajuta la stimularea regenerării părului, făcându-l mai elastic și mai sănătos în general.
 
Conform unor cercetări, foliculii de păr uman colectați din intervenții chirurgicale de lifting facial pot fi menținuți într-un mediu de creștere unde își prelungesc existența până în jurul zilei 14. După această perioadă, celulele foliculului încep să intre în stadiul de senescență sau apoptoză (moarte celulară programată). Adăugarea unui extract de celule stem de Uttwiler Spätlauber (un tip de măr elvețian) a fost constatată a amâna ușor, dar semnificativ, acest proces de senescență și apoptoză.
 
Celulele stem sunt cele mai importante celule ale pielii și sunt responsabile pentru regenerarea continuă a epidermei, formarea de păr nou și pigmenți de păr. Extractul de celule stem de Uttwiler Spätlauber îmbunătățește viabilitatea și rezistența celulelor stem umane împotriva senescenței și apoptozei. Acest lucru sugerează un potențial însemnat pentru regenerarea pielii și a părului, întârziind apariția semnelor de îmbătrânire a pielii.
 
Deși mecanismul exact nu este cunoscut, se crede că Uttwiler Spätlauber, cunoscut pentru durata sa extraordinară de prospețime, ar putea avea celule stem cu un profil epigenetic special. Acești factori epigenetici par să aibă un efect pozitiv asupra celulelor stem umane, ceea ce ar putea explica beneficiile observate.
 
În lumina acestor descoperiri, celulele stem Malus Domestica oferă o promisiune mare în domeniul îngrijirii părului și a scalpului. Cu potențialul lor de a regenera și întări foliculii de păr, aceste celule stem pot reprezenta viitorul în tratamentele pentru păr și scalp. Este un teritoriu al științei pe care îl vom urmări cu mare interes în anii care urmează.
 
Dacă te confrunți cu păr fragil, fin sau predispus la cădere, soluția ar putea veni din natură. Seboradin FITO CELL este o gamă de produse inovatoare care utilizează puterea celulelor stem Malus Domestica pentru a îmbunătăți sănătatea părului și a scalpului. Dar cum funcționează, și care sunt beneficiile reale?
 
Celulele stem sunt cunoscute pentru abilitățile lor unice de regenerare. În cazul Seboradin FITO CELL, celulele stem vegetale din mărul elvețian Uttwiler Spätlauber sunt combinate cu alte ingrediente active, cum ar fi biotina și extractul de cicoare, pentru a oferi un tratament cuprinzător.
 
Gama Seboradin FITO CELL include un șampon, o mască și un ser, concepute pentru a funcționa în sinergie. Utilizarea regulată a acestui tratament complet a arătat o eficacitate de 86% în îmbunătățirea stării părului, conform unui studiu independent desfășurat pe un grup de 200 de persoane care au utilizat tratamentul complet (șampon, mască, ser) timp de 3 luni.
 
Conform cercetărilor, adăugarea unui extract de celule stem de Uttwiler Spätlauber poate amâna procesul de senescență sau apoptoză în foliculii de păr. Aceasta este o veste bună, mai ales pentru cei care se confruntă cu păr subțire sau cu pierderea părului.
 
În plus față de efectul de întărire și regenerare, Seboradin FITO CELL ajută la hidratarea părului și îmbunătățește aspectul general. Părul devine mai puternic, mai strălucitor și mai ușor de pieptănat.
 
Gama Seboradin FITO CELL nu doar că încorporează ultimele descoperiri științifice despre celulele stem vegetale, dar oferă și un regim de îngrijire a părului eficient și holistic. Cu o eficacitate dovedită și ingrediente naturale, este o opțiune ideală pentru cei care își doresc un păr mai sănătos și mai frumos.

Referinte:

Produse recomandate
Sfaturile, articolele si orice alte informatii din domeniul farmacie / sanatate publicate pe minifarmonline.ro au scop pur informativ si strict educational. Ele nu pot inlocui, sub nicio forma, consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale de specialitate. Inainte de a lua orice decizie referitoare la sanatatea ta, iti recomandam sa consulti medicul de familie sau medicul specialist.