Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare

Producător: RECKITT BENCKISER

Data expirare: 30 Septembrie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare

Data expirare: 30 Septembrie 2026

(0 review-uri)
40.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 15 Iunie 2024

Detalii despre Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare din categoria Dureri in gat

Ce este Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie si pentru ce se utilizeaza

Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie contine flurbiprofen care apartine unui grup de substante numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajuta la reducerea inflamatiei, durerii si febrei.
Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie ajuta la calmarea durerii si a inflamatiei gâtului ce însotesc raceala, laringita sau amigdalita. Calmarea durerii si a inflamatiei este de asteptat sa apara dupa 30 de minute de la administrarea unei pastile.

Nu luati Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie
-daca sunteti alergic (hipersensibil) la flurbiprofen la alte AINS sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului;
-daca aveti sau ati avut ulcer gastro-duodenal;
-daca ati avut vreodata bronhospasm, rinoree însotita de mâncarime la nivelul narilor sau urticarie dupa administrarea de flurbiprofen sau alte AINS;
-daca aveti insuficienta cardiaca severa;
-daca sunteti în ultimul trimestru de sarcina.
 

Aveti grija deosebita când luati Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie
-daca aveti sau ati avut astm bronsic;
-daca aveti boli ale rinichiului, inimii sau ficatului;.
-daca aveti risc de sângerare;
-daca aveti antecedente de afectiuni digestive;
Daca survine o sângerare sau o ulceratie gastro-intestinala în timpul tratamentului cu flurbiprofen, administrarea medicamentului trebuie întrerupta.
Medicamente precum flurbiprofenul se pot asocia cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral. Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari si în cazul tratamentului de lunga durata. Nu depasiti doza si durata de 3 zile recomandate pentru tratament.
Daca aveti probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau considerati ca ati putea fi în situatie de risc din cauza acestor afectiuni (de exemplu, daca aveti hipertensiune arteriala, diabet zaharat, valori crescute ale colesterolului sau sunteti fumator) trebuie sa discutati despre tratament cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul.

Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala în special:
-alte AINS deoarece efectele acestora se pot cumula cu ale flurbiprofenului;
-anticoagulante (medicamente care împiedica formarea cheagurilor de sânge) deoarece se poate prelungi timpul de sângerare;
-litiu deoarece flurbiprofenul poate reduce rata de eliminare a acestuia;
-antihipertensive (medicamente care scad tensiunea arteriala în cazul în care aceasta a fost crescuta) deoarece efectul acestora poate fi diminuat;
-mifepristona (efectul acesteia poate fi redus de catre AINS în intervalul de 8 – 12 zile dupa administrarea ei);
-chinolone (pentru tratamentul infectiilor) deoarece AINS pot creste riscul de aparitie a convulsiilor asociate cu administrarea acesteia.
 

Utilizarea Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie împreuna cu alimente si bauturi
Deoarece pastilele de Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie trebuie mentinute în cavitatea bucala pâna la dizolvare, acestea nu se administreaza concomitent cu alimente sau bauturi.

Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari înainte de a lua orice medicament.
În primele 5 luni de sarcina, AINS se pot utiliza pe o perioada cât mai scurta, la recomandarea medicului, daca este absolut necesar. Utilizarea AINS în ultimele 4 luni de sarcina poate determina închiderea prematura a canalului arterial la fat si o crestere persistenta a tensiunii pulmonare la nou nascut. Prin urmare administrarea Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie în ultimele 4 luni de sarcina este contraindicata.
Flurbiprofenul se excreta în laptele matern în concentratie foarte mica; ca masura de precautie se recomanda evitarea administrarii în timpul alaptarii.
 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Uneori pot sa apara ameteli sau tulburari de vedere dupa administrarea Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie; în aceasta situatie nu este recomandat sa conduceti vehicule sau sa folositi utilaje.
 

Informatii importante privind unele componente ale Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie
Acest medicament contine zahar, glucoza si miere. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l întrebati înainte de a lua acest medicament.

Ce contine Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare

Ce contine Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie
- Substanta activa este flurbiprofenul. Fiecare comprimat contine flurbiprofen 8,75 mg.
- Celelalte componente sunt: macrogol 300, hidroxid de potasiu, aroma de lamâie, levomentol, glucoza, zahar si miere

Cum se foloseste Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare

Cum sa luati Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie

Luati întotdeauna Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti si copii peste 12 ani
Doza recomandata este de o pastila Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie (8,75 mg flurbiprofen) la fiecare 3-6 ore, în functie de gravitatea simptomelor; doza maxima este de 5 pastile Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie (43,75 mg flurbiprofen) în 24 de ore. Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 3 zile.
Copii
Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie nu este indicat la copii cu vârsta sub 12 ani.
Vârstnici
Nu este necesara ajustarea dozei la aceasta categorie de vârsta.
Similar altor pastile, pentru a se evita aparitia iritatiilor locale se va schimba în permanenta pozitia Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie la nivelul cavitatii bucale.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: pastile supt
Actiune: antiseptic local
antiiflamator local
Mod prezentare: 24 pastile
Aroma: miere si lamaie
Prospect Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare


Indicatii:
Strepsils Intensiv Miere si Lamâiecontine flurbiprofen care apartine unui grup de substante numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajuta la reducerea inflamatiei, durerii si febrei.Strepsils Intensiv Miere si Lamâie ajuta la calmarea durerii si a inflamatiei gâtuluice insotesc raceala, laringita sau amigdalita.Efectul emolient se observa la 2 minute de la administrare.Strepsils Intensiv Miere si Lamâie incepe sa actioneze in 2 minute de la administrare datorita efectului demulcent (calmarea gâtului iritat).Reducerea durerii faringiene a fost observata dupa 15 minute.Calmarea durerii si a inflamatiei este de asteptat sa apara dupa 30 de minute de la administrarea unei pastile si dureaza pâna la 4 ore. 
Contraindicatii:Nu utilizati Strepsils Intensiv Miere si Lamâie:- daca sunteti alergic (hipersensibil) la flurbiprofen la alte AINS sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

Precautii:
Inainte sa utilizati Strepsils Intensiv Miere si Lamâie, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
In primele 5 luni de sarcina, AINS se pot utiliza pe o perioada cât mai scurta, la recomandarea medicului, daca este absolut necesar. Utilizarea AINS in ultimele 4 luni de sarcina poate determina inchiderea prematura a canalului arterial la fat si o crestere persistenta a tensiunii pulmonare la nou nascut. Prin urmare administrarea Strepsils Intensiv Miere siLamâie in ultimele 4 luni de sarcina este contraindicata.
Flurbiprofenul se excreta in laptele matern in concentratie foarte mica; ca masura de precautie se recomanda evitarea administrarii in timpul alaptarii.Exista unele dovezi care arata ca medicamentele care inhiba sinteza de ciclo-oxigenaze/prostaglandine pot afecta fertilitatea feminina printr-un efect asupra ovulatiei. Acesta este reversibil la intreruperea tratamentului.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Uneori pot sa apara ameteli sau tulburari de vedere dupa administrarea Strepsils Intensiv Miere si Lamâie; in aceasta situatie nu este recomandat sa conduceti vehicule sau sa folositi utilaje.

Mod de administrare:
Luati intotdeauna Strepsils Intensiv Miere si Lamâie exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doze:
Reactiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurta perioadanecesara controlarii simptomelor. Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 3 zile.
Adulti si copii peste 12 ani:Doza recomandata este de o pastila Strepsils Intensiv Miere si Lamâie (8,75 mg flurbiprofen) la fiecare 3-6 ore (pastilele se tin in cavitatea bucalǎ pânǎ la dizolvare;nu se mestecǎ si nici nu se inghit intregi); in functie de gravitatea simptomelor, doza maxima este de 5 pastile Strepsils Intensiv Miere si Lamâie (43,75 mg flurbiprofen) in 24 de ore.Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 3 zile.
Copii cu vârsta sub 12 ani:Strepsils Intensiv Miere si Lamâie nu este indicat la copii cu vârsta sub 12 ani.
Vârstnici:Nu este necesara ajustarea dozei la acesta categorie de vârsta.Similar altor pastile, pentru a se evita aparitia iritatiilor locale se va schimba in permanenta pozitia Strepsils Intensiv Miere si Lamâie la nivelul cavitatii bucale. Daca apar iritatii, tratamentul trebuie intrerupt. 
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanta activa este flurbiprofenul.Fiecare comprimatcontine flurbiprofen 8,75 mg.- Celelalte componente sunt: macrogol 300, hidroxid de potasiu, aroma de lamâie, levomentol, glucoza, zahar si miere

Prezentare:
24 pastile
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Strepsils Intensiv miere si lamaie, 8,75 mg, 24 pastile, Reckitt Benckiser Healthcare in categoria de produse Dureri in gat

Ce este Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie si pentru ce se utilizeaza Strepsils Intensiv Miere Åži Lamâie contine flurbiprofen care apartine unui grup de substante numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajuta la reducerea inflamatiei, durerii si febrei. Strepsils Intensi