Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie pastile x 24, Reckitt

Producător: RECKITT BENCKISER

Data expirare: 31 August 2024

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie pastile x 24, Reckitt

Producător: RECKITT BENCKISER

Data expirare: 31 August 2024

(0 opinii)
29.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Luni, 15 August 2022

Afla detalii despre Strepsils Intensiv Miere si Lamaie pastile x 24, Reckitt din categoria Dureri în gât

Ce este Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie şi pentru ce se utilizează

Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie conţine flurbiprofen care aparţine unui grup de substanţe numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajută la reducerea inflamaţiei, durerii şi febrei.
Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie ajută la calmarea durerii şi a inflamaţiei gâtului ce însoţesc răceala, laringita sau amigdalita. Calmarea durerii şi a inflamaţiei este de aşteptat să apară după 30 de minute de la administrarea unei pastile.

Nu luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie
-dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la flurbiprofen la alte AINS sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului;
-dacă aveţi sau aţi avut ulcer gastro-duodenal;
-dacă aţi avut vreodată bronhospasm, rinoree însoţită de mâncărime la nivelul nărilor sau urticarie după administrarea de flurbiprofen sau alte AINS;
-dacă aveţi insuficienţă cardiacă severă;
-dacă sunteţi în ultimul trimestru de sarcină.
 

Aveţi grijă deosebită când luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie
-dacă aveţi sau aţi avut astm bronşic;
-dacă aveţi boli ale rinichiului, inimii sau ficatului;.
-dacă aveţi risc de sângerare;
-dacă aveţi antecedente de afecţiuni digestive;
Dacă survine o sângerare sau o ulceraţie gastro-intestinală în timpul tratamentului cu flurbiprofen, administrarea medicamentului trebuie întreruptă.
Medicamente precum flurbiprofenul se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral. Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu depăşiţi doza şi durata de 3 zile recomandate pentru tratament.
Dacă aveţi probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau consideraţi că aţi putea fi în situaţie de risc din cauza acestor afecţiuni (de exemplu, dacă aveţi hipertensiune arterială, diabet zaharat, valori crescute ale colesterolului sau sunteţi fumător) trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.

Utilizarea altor medicamente
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripţie medicală în special:
-alte AINS deoarece efectele acestora se pot cumula cu ale flurbiprofenului;
-anticoagulante (medicamente care împiedică formarea cheagurilor de sânge) deoarece se poate prelungi timpul de sângerare;
-litiu deoarece flurbiprofenul poate reduce rata de eliminare a acestuia;
-antihipertensive (medicamente care scad tensiunea arterială în cazul în care aceasta a fost crescută) deoarece efectul acestora poate fi diminuat;
-mifepristonă (efectul acesteia poate fi redus de către AINS în intervalul de 8 – 12 zile după administrarea ei);
-chinolone (pentru tratamentul infecţiilor) deoarece AINS pot creşte riscul de apariţie a convulsiilor asociate cu administrarea acesteia.
 

Utilizarea Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie împreună cu alimente şi băuturi
Deoarece pastilele de Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie trebuie menţinute în cavitatea bucală până la dizolvare, acestea nu se administrează concomitent cu alimente sau băuturi.

Sarcina şi alăptarea
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
În primele 5 luni de sarcină, AINS se pot utiliza pe o perioadă cât mai scurtă, la recomandarea medicului, dacă este absolut necesar. Utilizarea AINS în ultimele 4 luni de sarcină poate determina închiderea prematură a canalului arterial la făt şi o creştere persistentă a tensiunii pulmonare la nou născut. Prin urmare administrarea Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie în ultimele 4 luni de sarcină este contraindicată.
Flurbiprofenul se excretă în laptele matern în concentraţie foarte mică; ca măsură de precauţie se recomandă evitarea administrării în timpul alăptării.
 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Uneori pot să apară ameţeli sau tulburări de vedere după administrarea Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie; în această situaţie nu este recomandat să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje.
 

Informaţii importante privind unele componente ale Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie
Acest medicament conţine zahăr, glucoză şi miere. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Ce conţine Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie
- Substanţa activă este flurbiprofenul. Fiecare comprimat conţine flurbiprofen 8,75 mg.
- Celelalte componente sunt: macrogol 300, hidroxid de potasiu, aromă de lămâie, levomentol, glucoză, zahăr şi miere

Cum să luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie

Luaţi întotdeauna Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulţi şi copii peste 12 ani
Doza recomandată este de o pastilă Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie (8,75 mg flurbiprofen) la fiecare 3-6 ore, în funcţie de gravitatea simptomelor; doza maximă este de 5 pastile Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie (43,75 mg flurbiprofen) în 24 de ore. Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 3 zile.
Copii
Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie nu este indicat la copii cu vârsta sub 12 ani.
Vârstnici
Nu este necesară ajustarea dozei la această categorie de vârstă.
Similar altor pastile, pentru a se evita apariţia iritaţiilor locale se va schimba în permanenţă poziţia Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie la nivelul cavităţii bucale.

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: pastile supt
Actiune: antiseptic local
antiiflamator local
Mod prezentare: 24 pastile
Aroma: miere si lamaie

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Strepsils Intensiv Miere si Lamaie pastile x 24, Reckitt in categoria de produse Dureri în gât

Ce este Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie şi pentru ce se utilizeazăStrepsils Intensiv Miere Şi Lămâie conţine flurbiprofen care aparţine unui grup de substanţe numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajută la reducerea inflamaţiei, durerii şi febrei.Strepsi