Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin

Producător: Seboradin

Data expirare: 31 August 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin

Data expirare: 31 August 2024

(0 review-uri)

Preț vechi: 32.00 Lei

24.00 LEI
-25% reducere In stoc

Alege forma / textura:

Sampon antimatreata, 200 ml, Seboradin

Sampon

Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin

7 Fiole

Tratament antimatreata, 14 fiole x 5.5 ml, Seboradin

14 Fiole

Nu rata reducerea!
Pretul mai este valabil
  • zile

  • ore

  • minute

  • secunde

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: Seboradin

Gama: Seboradin

Categorii produs: DERMATOCOSMETICE INGRIJIRE PAR Matreata

Cu Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin iti recomandam si

Detalii despre Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin din categoria Matreata

RECOMANDÄ‚RI:

Par si scalp cu matreata uscata sau grasa. Pentru femei si barbati.

 

EFECTE:

Contine dermosoft® dacalact, un complex de origine naturala, care inhiba formarea matretii, prin activitatea sa antifungica si antibacteriana. Extractul de salcie are proprietati anti-iritare si previne parul gras. Uleiul de arbore de ceai are proprietati antiinflamatorii si inhiba cresterea microbiana. Acidul salicilic are proprietati exfoliante, antibacteriene si antifungice. Extractul de pere si extractul de fructul pasiunii sunt bogate în acizi din fructe si protejeaza împotriva hiperkeratozei foliculare excesive.

Extractul de Opuntia si mierea hidrateaza si formeaza un film protector care previne pierderea apei din scalp. Mierea este recomandata, în special, pentru îngrijirea parului, deoarece confera stralucire, hidrateaza profund si îmbunatateste aspectul parului. Extractul de cacao este bogat în flavonoide, îmbunatateste microcirculatia si are proprietati anti-oxidative, întarind, astfel, scalpul si parul.

Tratamentul opreste dezvoltarea Pityrosporum Ovale (o ciuperca care este principala cauza a matretii), elimina în mod eficient semnele de matreata si previne reaparitia acesteia. Elimina mâncarimea si calmeaza iritatia, restabileste microflora normala a scalpului. Eficacitatea sa a fost confirmata de un laborator de cercetare specializat independent printr-un test de autoevaluare sub control dermatologic.

 

Ce contine Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Mel Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Theobroma Cacao Extract, Methylpropanediol, 4-Terpineol, Salicylic acid, Salix Alba Bark Exstract, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Cum se foloseste Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin

MOD DE UTILIZARE:

Aplicati continutul unei fiole întregi pe scalp si masati usor, timp de aproximativ 2 minute. Nu clatiti! Masajul scalpului va stimula circulatia sângelui, va întari parul si va îmbunatati absorbtia substantelor active din produs. Se recomanda aplicarea zilnica, dimineata sau seara (în functie de cât de des va spalati parul), pe parul uscat sau pe parul spalat si uscat cu un prosop. Produsul nu îngreuneaza parul si nu produce lipirea firelor de par între ele. Efecte vizibile ale tratamentului dupa 7 zile.

Tratamentul este recomandat împreuna cu samponul Seboradin Antimatreata. Mirosul specific al produsului provine din extracte naturale active de plante. Acest miros dispare dupa uscarea parului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

zona corporala: par
Tip produs: tratament par
Forma/textura: lichid
Pentru: unisex
Mod prezentare: 7 fiole
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Tratament antimatreata, 7 fiole x 5.5 ml, Seboradin in categoria de produse Matreata

RECOMANDÄ‚RI: Par si scalp cu matreata uscata sau grasa. Pentru femei si barbati.   EFECTE: Contine dermosoft® dacalact, un complex de origine naturala, care inhiba formarea matretii, prin activitatea sa antifungica si antibacteriana. Extractul de salcie are proprietati anti-iritare si p