Producator: BIOVITALITY
Gama: BIOVITALITY
Categorii produs: Vitamine, minerale si suplimente alimentare PENTRU DIABET
DIBI-12 aduna în fiecare capsula extracte din 10 plante având în comun proprietatea de reglare si mentinere a valorii glicemice la valori normale. Abordarea ayurvedica indica doua categorii de plante: o parte cu proprietati de echilibrare a glicemiei si altele care ajuta la refacerea celulelor beta pancreatice cu rol în producerea insulinei. Continutul este îmbogatit cu Pure Shelajeet, o rasina din Muntii Himalaya, care contine 85 de minerale în forma ionica, aminoacizi, fosfolipide, enzime.
Contribuie la:
- Desensibilizarea papilelor gustative la alimentele dulci (taie pofta de dulce);
- Sustinerea regenerarii celulelor pancreatice secretoare de insulina (celulele beta din insulele Langerhans);
- Echilibrarea metabolismelor glucidic si lipidic;
- Reglarea nivelului trigliceridelor si al colesterolului;
- Refacerea echilibrului electrolitic în celule favorizând un metabolism celular echilibrat, neutralizarea si eliminarea toxinelor;
- Îmbunatatirea functiilor digestive si hepatice;
- Îmbunatatirea sistemul imunitar.
Ingrediente: Extracte de Terminalia belerica, Gymnema sylvestre, Syzygium cumini, Emblica officinalis, Wrightia tomentosa, Momordica charantia, Plumbago zeylanica, Aegle marmelos, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Curcuma longa, Enicostemma littorale, Pure Shilajeet, Pterocarpus marsupium.
Mod de utilizare: cale orala
Câte 2 capsule de 2 ori pe zi sau de 3 ori pe zi, dupa masa sau la recomandarea consultantului de specialitate.
Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.
Tip administrare: | cale orala |
Forma/textura: | capsule |
Mod prezentare: | 30 capsule |
Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Dibi-12, 30 capsule, Bio Vitality in categoria de produse PENTRU DIABET
DIBI-12 aduna în fiecare capsula extracte din 10 plante având în comun proprietatea de reglare si mentinere a valorii glicemice la valori normale. Abordarea ayurvedica indica doua categorii de plante: o parte cu proprietati de echilibrare a glicemiei si altele care ajuta la refacer