Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Secom Good Routine Daily - Quercetin 500 mg -capsule vegetale x 30

Producător: SECOM

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Secom Good Routine Daily - Quercetin 500 mg -capsule vegetale x 30

Producător: SECOM

(0 review-uri)
49.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Secom Good Routine Daily - Quercetin 500 mg -capsule vegetale x 30 din categoria PENTRU IMUNITATE

500 mg Quercetină antioxidant natural pentru suport imunitar și echilibrarea manifestărilor alergice.

Descriere

Potrivit pentru:
• susținerea sistemului imunitar 
(38)(42)(43)
• susținerea organismului în manifestările alergice (41)
• susținerea organismului în manifestările sezonului rece (42)(43)
• suport antioxidant (37)(38)
• susținerea sistemului cardiovascular și gastrointestinal (44)(45)(46)
• vegetarieni

 

• acțiune sinergică imprimată prin mecanism antioxidant, de echilibrare a răspunsului inflamator și a manifestărilor alergice, de protecție împotriva factorilor perturbatori (virusuri, bacterii)
• concentrație bine definită, 500 mg Quercetină/capsulă
• administrare facilă, o capsulă/zi

Contribuie la:

• oferă suport antioxidant (37) (38)
» organismul uman este permanent supus provocărilor de a menține echilibrul între radicalii liberi produși în mod fiziologic și propria capacitate antioxidantă. În susținerea acestui echilibru Quercetina intervine prin:
creșterea nivelului de glutation, care intervine alături de enzima superoxid dismutaza în neutralizarea radicalilor liberi (37)
menținerea integrității structurii elementului fundamental al organismului - celula (38)
suportul în reducerea oxidării lipidelor din membranele celulelor, contribuind astfel la menținerea sănătății sistemelor cardiovascular și nervos (38)
sprijinul în reducerea procesului inflamator, datorită proprietății de a capta radicalii liberi ce pot determina generarea de citokine proinflamatorii (38)
• ajută la echilibrarea procesului inflamator (39) (40)
» atunci când organismul este expus la factori iritanți sau perturbatori, poate conduce la un răspuns inflamator care joacă un rol important în procesul de apărare, cu scopul de a îndepărta celulele în contact cu radicalii liberi, colesterol, factori perturbatori (virusuri, bacterii) sau alți factori provocatori (39)
» modurile în care Quercetina este implicată în procesul inflamator sunt:
suport în reducerea nivelului de citokine proinflamatorii (40)
sprijin în reducerea activității unor enzime implicate în procesul inflamator (COX-ciclooxigenaza și LOX-lipooxigenaza) atât din manifestările intense, cât și din cele de lungă durată (39)
favorizarea inhibării enzimei xantin oxidaza cu reducerea acumulării de acid uric (39)

• suport în echilibrarea manifestărilor alergice
» Quercetina susține limitarea sintezei și a eliberării unor compuși implicați în manifestările alergice dintre care histamina, prin stabilizarea membranelor celulelor sistemului imunitar participante la acest proces (celule mastocitare și bazofile) 
(41). Acest aspect se traduce prin scăderea apariției manifestărilor de la nivel ocular sau a celor precum rinoree sau strănut

• oferă suport în reducerea pătrunderii agentului patogen în celulă prin interacțiunea cu acesta 
(42)

• susține funcția cardiovasculară
» prin propritățile sale antioxidante, de echilibrare a procesului inflamator, de susținere a producerii de energie la nivelul mușchiului cardiac, precum și de menținerea a procesului de agregare plachetară normală 
(44), Quercetina contribuie la funcționare normală a sistemului cardiovascular:
oferă protecție la nivelul endoteliului vascular (membrana subțire localizată la nivelul inimii și a vaselor sangvine, care delimitează sângele de țesuturi) (45)
contribuie la echilibrarea metabolismului lipidelor și la reducerea depunerii acestora la nivelul vaselor sangvine (45)

• oferă suport la nivel gastrointestinal
» Quercetina prezintă acțiune inclusiv la nivel gastrointestinal, în mod direct asupra florei intestinale, prin susținerea diversității de tulpini bacteriene benefice 
(46)
» acest aspect se poate traduce prin:
protecție la nivel intestinal (46)
favorizarea dezvoltării speciilor din genul Lactobacillus și Bifidobacterium (46)
menținerea unui nivel normal de lipide în sânge (45)

 

Ce contine Secom Good Routine Daily - Quercetin 500 mg -capsule vegetale x 30

Ingrediente

Quercetina 500mg (extract 20:1 din muguri florali de Salcam-japonez/Sophora japonica)

Ingredient natural cu proprietati antioxidante, regasit in Salcamul japonez, este recunoscut pentru istoricul de utilizare ca si partener de nadejde in sustinerea sistemului imunitar si in echilibrarea proceselor si manifestarilor de tip alergic, precum respiratie dificila, rinoree sau stranut. Studiile stiintifice evidentiaza potentialul Quercetinei de a sustine raspunsul inflamator normal si de a oferi suport organismului in fata actiunii radicalilor liberi prin capacitatea sa antioxidanta. Nu in ultimul rand, acest bioflavonoid natural sustine si sistemele cardiovascular si gastrointestinal, mentinand tensiunea arteriala in parametri normali si functia de bariera a intestinului.

 

Cum se foloseste Secom Good Routine Daily - Quercetin 500 mg -capsule vegetale x 30

Mod de utilizare:

1 capsulă/zi, la masă, cu 200ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Atentie

A nu se păstra la o temperatură de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranţa produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule vegetale
Mod prezentare: 30 capsule vegetale
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Ai vazut recent sterge istoricul

Descopera oferta Minifarm Online pentru Secom Good Routine Daily - Quercetin 500 mg -capsule vegetale x 30 in categoria de produse PENTRU IMUNITATE

500 mg Quercetină antioxidant natural pentru suport imunitar și echilibrarea manifestărilor alergice. Descriere Potrivit pentru: • susținerea sistemului imunitar (38)(42)(43) • susținerea organismului în manifestările alergice (41) • susținerea organismului &ici