IN TREND: O PIELE FĂRĂ FILTRU!
Descopera produsele recomandate pentru ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica

20% DISCOUNT!
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Producător: Terapia Rambaxy

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Brand / gamă: Terapia Rambaxy

(0 review-uri)
10.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Joi, 30 Martie 2023

Detalii despre Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia din categoria Raceala si gripa

PADUDEN Raceala si Gripa este un medicament care contine doua substante active ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina. Ibuprofenul este o substanta cu actiune antiinflamatoare, analgezica si antipiretica (scade febra). Clorhidratul de pseudoefedrina contribuie la decongestionarea cailor respiratorii superioare si sinusuri.

Ce contine Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Fiecare comprimat conţine:
Ibuprofen 200 mg şi clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg.

Cum se foloseste Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Adulţi: 
Doza iniţială recomandată este de 1-2 comprimate filmate. Dacă este necesar tratamentul se va continua cu 1 sau 2 comprimate filmate la 4-6 ore.
Doza maximă recomandată este de 6 comprimate filmate în 24 de ore (1200 mg ibuprofen).

Copii cu vârsta sub 12 ani:
Nu se administrează copiilor sub 12 ani şi greutatea sub 40 kg.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate filmate
Mod prezentare: 10 comprimate filmate
Prospect Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia


Indicatii:
Paduden raceala si gripa contine doua substante active:Ibuprofen, care are acţiune antiinflamatoare, analgezică şi antipiretică (scade febra).Clorhidrat de pseudoefedrină, care are acţiune decongestionantă pentru căile respiratorii superioare şi sinusuri.- antiinflamator, analgezic, antipiretic şi decongestionant pentru căile respiratorii superioare şi sinusuri.- se recomandă a fi utilizat în cazurile în care este necesară atât acţiunea antiinflamatoare/ analgezică/antipiretică a ibuprofenului, cât şi acţiunea decongestionantă a clorhidratului de pseudoefedrină.
Contraindicații:Nu utilizaţi Paduden raceala si gripa:- hipersensibilitate la substanțele active (ibuprofen și clorhidrat de pseudoefedrină), acid acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre excipienţii acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Paduden raceala si gripa, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Paduden  Răceală și Gripă nu se administrează în timpul sarcinii sau alăptării.

Sarcina:
Medicamentul nu trebuie administrat în timpul sarcinii, luând în considerare că:- inhibarea sintezei de prostaglandine de către ibuprofen poate avea o influenţă negativă asupra sarcinii şi/sau a dezvoltării embrionare/fetale.Datele din studii epidemiologice sugerează o creştere a riscului de avort spontan, de malformaţii cardiace şi de gastroschizis după utilizarea unui inhibitor al sintezei de prostaglandină la începutul sarcinii. Riscul absolut de malformaţii cardiovasculare a crescut de la mai puţin de 1% la aproximativ 1,5%. Se presupune că riscul creşte în raport de doză şi de durata tratamentului. La animale, administrarea unui inhibitor al sintezei de prostaglandină a avut drept rezultat creşterea numărului de sarcini pierdute pre- şi postimplant şi a letalităţii embrio-fetale.În plus, la animalele cărora li s-a administrat un inhibitor al sintezei de prostaglandină în timpul organogenezei a fost raportată creşterea incidenţei diverselor malformaţii, inclusiv cardiovasculare.Dacă ibuprofenul este utilizat de o femeie care încearcă să rămână gravidă doza trebuie să fie cât mai mică şi durata tratamentului să fie cât mai scurtă posibil. În al treilea trimestru de sarcină, toţi inhibitorii sintezei de prostaglandină pot expune:- fătul la:- toxicitate cardiopulmonară (cu închiderea prematură a canalului arterial şi hipertensiune pulmonară);- disfuncţie renală, care poate evolua până la insuficienţă renală cu oligohidramnios;- mama şi nou-născutul, la sfârşitul sarcinii la:- o posibilă prelungire a timpului de sângerare, un efect antiagregant care poate să apară chiar şi la doze foarte mici;- inhibarea contracţiilor uterine, cu întârzierea sau prelungirea travaliului de către ibuprofen.Există o posibilă relaţie între apariţia de malformaţii fetale şi expunerea la pseudoefedrină în primul trimestru de sarcină.
Alăptarea:Administrarea medicamentului la femeile care alăptează este contraindicată deoarece:- ibuprofenul este excretat în laptele uman, deşi la doze terapeutice în timpul tratamentului de scurtă durată, riscul de afectare a sugarului pare puţin probabil;- pseudoefedrina se excretă în laptele matern în cantitate mare şi poate determina reacţii adverse cardio-vasculare şi neurologice la sugar.
Fertilitatea:Utilizarea ibuprofenului poate afecta fertilitatea şi nu este recomandat femeilor care încearcă să rămână gravide. La femeile care au dificultăţi în a rămâne gravide sau care sunt investigate pentru infertilitate, trebuie luată în considerare întreruperea tratamentului cu ibuprofen.  

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Au fost raportate în cazul administrării combinaţiei ibuprofen şi clorhidrat de pseudoefedrină ca reacţii adverse mai puţin frecvente: cefalee, oboseală, somnolenţă, nervozitate, vertij, astenie, palpitaţii şi tulburări de vedere.Se recomandă evitarea administrării medicamentului PADUDEN Răceală și Gripă în cazul persoanelor ce conduc vehicule sau folosesc utilaje.  

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulţi:    Doza iniţială recomandată este de 1-2 comprimate filmate. Dacă este necesar tratamentul se va continua cu 1 sau 2 comprimate filmate la 4-6 ore.Doza maximă recomandată este de 6 comprimate filmate în 24 de ore (1200 mg ibuprofen).
Copii cu vârsta sub 12 ani:Nu se administrează copiilor sub 12 ani şi greutatea sub 40 kg.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
Fiecare comprimat conţine: ibuprofen 200 mg şi clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg. 

Prezentare:
10 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Paduden Raceala si Gripa, 200 mg/30 mg, 10 comprimate filmate, Terapia in categoria de produse Raceala si gripa

PADUDEN Raceala si Gripa este un medicament care contine doua substante active ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina. Ibuprofenul este o substanta cu actiune antiinflamatoare, analgezica si antipiretica (scade febra). Clorhidratul de pseudoefedrina contribuie la decongestionarea cailor respirato